Süt

89 görüntüleme
F

Fatma S.

31 Temmuz 2026 21:27
Bebeğim 1 yaşına girdi inek sütü alıp kaynatıp bebeğime verebilir miyim. Hazır süt değilde kendi aldığımız ev sütlerini bebeğine veren varmı
Göktenur B.

Göktenur B.

31 Temmuz 2026 21:35
Güvendiğiniz biyerden alın mutlaka evde yoğurt yaparken bile doktorlar bakteri oranı fazla olabildiği için pastörize süt öneriyor ben oğluma 1 yaşından sonra vermiştim ama güvenip açık süt bulmak çok zor pastörize süt almıştım
Derya ç.

Derya ç.

31 Temmuz 2026 22:59
Kesinlikle almayın bakteri çok fazla yıllar önce kızımda denedim çok pişman oldum bağırsak enfeksiyonu geçirdi hastaneye yatışlı..Bende güvendim kaynattım iş öyle olmuyormuş..En azından biraz daha beklemenizi tavsiye ederim nacizane fikrim başıma geldiği için..Şuan 7 aylık oğlumada zamanı gelince pastorize süt ile başlayacağım inşallah
F

Fatma S.

31 Temmuz 2026 23:14
Derya ç
Kesinlikle almayın bakteri çok fazla yıllar önce kızımda denedim çok pişman oldum bağırsak enfeksiyonu geçirdi hastaneye yatışlı..Bende güvendim kaynattım iş öyle olmuyormuş..En azından biraz daha beklemenizi tavsiye ederim nacizane fikrim başıma geldiği için..Şuan 7 aylık oğlumada zamanı gelince pastorize süt ile başlayacağım inşallah
Hazır süt daha mi iyi diyorsunuz
F

Fatma S.

31 Temmuz 2026 23:15
Göktenur Bektaş
Güvendiğiniz biyerden alın mutlaka evde yoğurt yaparken bile doktorlar bakteri oranı fazla olabildiği için pastörize süt öneriyor ben oğluma 1 yaşından sonra vermiştim ama güvenip açık süt bulmak çok zor pastörize süt almıştım
Geçen gün bir komşum önerdi yaşça epey büyük bi teyze bana bebeğin 1 yaşına girdiyse ev sütü kaynat ver dedi
Derya ç.

Derya ç.

1 Ağustos 2026 06:12
Fatma Süer
Hazır süt daha mi iyi diyorsunuz
Maalesef ki evet çünkü doğal kabul ettiğimiz süt açıkta olduğu için çok fazla mikrop oluyor bizim için belki tolere edebiliriz bağırsak ve midemiz bununla baş edebilir. fakat bebeğimiz için aynı şeyleri söyleyemeyiz onlar bu mikroplarla baş edemeyebilir
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir