Süt!!!

119 görüntüleme
Rumeysa K.

Rumeysa K.

22 Nisan 2026 10:20
Kızım 1 yaşında mama yerine artık süt de verebiliriz dedi doktor ama hazır süt mü yoksa inek sütü mü vereyim bilemedim tecrübeli olan annelerim yardımcı olur musunuz
Gizem K.

Gizem K.

22 Nisan 2026 10:34
Süt normalde pek önerilen bir şey değil çünkü bizim içtiklerimiz süt değil onun yerine ayran kefir daha yararlı olur ablam oğluna 3-4 yaşına kadar o artık arkadaşlarından görüp isteyen kadar bu şekilde yaptı ve çok sağlıklı maşallah
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

22 Nisan 2026 10:58
Normalde iyi bir şey değil falan diyorlar ama şu an 9 ay 29 günlük süt veriyorum 9 ayda başadım tabiki mamada veriyorum gece uyadığıda ve uyurken mama gerisi inek sütü
Rumeysa K.

Rumeysa K.

22 Nisan 2026 10:59
🧸Ebru Keleş 🧸
Normalde iyi bir şey değil falan diyorlar ama şu an 9 ay 29 günlük süt veriyorum 9 ayda başadım tabiki mamada veriyorum gece uyadığıda ve uyurken mama gerisi inek sütü
Hazır süt vermiyorsunuz demi ?
Göktenur B.

Göktenur B.

22 Nisan 2026 11:08
Ben oğluma 1 yaşından sonra inek sütü vermeye başladım bir zararını görmedim 1 yaşına kadar emdi sonrasında bıraktığı için normal hazır inek sütüyle devam ettik
Rumeysa K.

Rumeysa K.

22 Nisan 2026 11:09
Göktenur Bektaş
Ben oğluma 1 yaşından sonra inek sütü vermeye başladım bir zararını görmedim 1 yaşına kadar emdi sonrasında bıraktığı için normal hazır inek sütüyle devam ettik
Market sütü kastettiğiniz demi ?
D

D ..

22 Nisan 2026 11:11
Göktenur Bektaş
Peki sulandırıp mı veriyorsunuz
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

22 Nisan 2026 11:12
Rumeysa Kaya
Hazır süt vermiyorsunuz demi ?
Yok hazır süt almıyorum normal Doğal alıyorum kaynatıyorum bayağı kaynatıyorum ama Hafif de içine su koydum çünkü yağlı olduğu için kabızlık çok kötü yapıyor Ama onun dışında hiçbir problem olmuyor emin olabilirsin
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

22 Nisan 2026 11:13
Yani eskiler de bizleri öyle büyütmüş
Rumeysa K.

Rumeysa K.

22 Nisan 2026 11:14
🧸Ebru Keleş 🧸
Yok hazır süt almıyorum normal Doğal alıyorum kaynatıyorum bayağı kaynatıyorum ama Hafif de içine su koydum çünkü yağlı olduğu için kabızlık çok kötü yapıyor Ama onun dışında hiçbir problem olmuyor emin olabilirsin
Teşekkür ederim içim rahatladı sayenizde
Göktenur B.

Göktenur B.

22 Nisan 2026 11:15
Rumeysa Kaya
Market sütü kastettiğiniz demi ?
Güvendiğim biyer bulursam alıp kendim kaynatıyordum ama bulamadığım da marketten alıyordum ben ilk zamanlar kontörlü verdim sullandırdımda başlarda günde belki 200ml anca içiyordu zaten içmek istemiyordu ama hiç bir şekilde şeker bal pekmez gibi şeylerle karıştırmadım
Rumeysa K.

Rumeysa K.

22 Nisan 2026 11:16
Teşekkür ederim
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

22 Nisan 2026 11:17
Ne demek yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana
Göktenur B.

Göktenur B.

22 Nisan 2026 11:17
D 🌸
Peki sulandırıp mı veriyorsunuz
Başlarda sullandırdım sonrasında alıştığı için sullandırmadım zaten herşeyin fazlası zarar günde 1 veya bilemedin 2 bardağın zararı olmaz ama daha fazlasını vermemek lazım
D

D ..

22 Nisan 2026 11:23
Bende birinde görmüştüm hazır market sütünü yarı yarıya su ile karıştırıp veriyordu 1 yaşındayken çocuğuna doğduğundan beridir böyle veriyorum demişti

Bide çocuk doktoru bana bebeğim ilk doğduğunda kalsiyum u ve bir vitamin daha dedi onu unuttum düşük en çok bu vitamin inek sütünde var dedi takip kalacağız dedi sonra bişey demedi bende sormadım ama soracağım çünkü mama içmiyor ve mama nın tadı iğrenç
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir