Şurup Vermeli Miyim?

103 görüntüleme
A

Ayşenur G. ..

5 Ağustos 2025 14:08
Merhaba. Dün bebeğimi menenjit aşısı için sağlık ocağına götürdüm. Doktor muayene ederken hiriltisi oldugunu söyleyerek öksürük şurubu verdi ama bebeğim oksurmuyor. Boş yere şurup vermek istemiyorum. Osman hocam şurubu kullanmalı mıyım?
N

Nurten

6 Ağustos 2025 20:18
Osman Hoca burun tıkanıklığı için serum fizyolojik ile burun açma işlemini öneriyor. Balgam ve burundaki akıntıyı temizliyor. İzleyin ve uygulayın bence ben kendi oğlumda uyguladım ve çok faydasını gördüm
A

Ayşenur G. ..

6 Ağustos 2025 21:19
Burnu da tıkalı değil ki. Burnunu her gün açıyorum. Bebeğimin görünürde hiç bir problemi yok. Ateşini olcuyorum ateşi de yok. Cuma günü çocuk doktoruna götürmeyi düşünüyorum
S

Sema

6 Ağustos 2025 21:31
Çocuk doktoruna götürmeniz daha faydalı olur. Hırıltıyı dinler belki küçük bir şeydir hemen şurup verip yolluyorlar ya
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

10 Ağustos 2025 23:35
Bebeğiniz kaç aylık acaba ?
A

Ayşenur G. ..

10 Ağustos 2025 23:37
8 aylık şu an. Buraya yazdıktan sonra çocuk doktorunuzla görüştüm ve böyle bir durumda öksürük şurubu kullanmamamiz gerektiğini söyledi. Muayeneye götürdüm , hiriltiai da yokmuş. Aşıyı yaptırdım 4. Gündeyiz bir sıkıntımız yok, asi ateş de yapmadı şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir