Şurup İçmiyor

85 görüntüleme
E

Eda B.

30 Mayıs 2026 23:06
Bebeğime hiçbir şekilde şurup içiremiyorum. 16 aylık. Kaşık bardak şırınga hepsini denedim kıyamet kopuyo. Yemeğine falan karıştırsam etkisi azalır diyolar. Çözümü olan var mı
Fatma A. U.

Fatma A. U.

30 Mayıs 2026 23:07
Biberonun ağız kısmına koyun verin çekiyorlar
E

Eda B.

30 Mayıs 2026 23:10
Fatma Albina U
Biberonun ağız kısmına koyun verin çekiyorlar
Onu da denedim. Hatta biberonu kapattım süt verdiğimi düşünsün diye ama işe yaramadı malesef😔
E

Ece ..

30 Mayıs 2026 23:15
Merhaba, Ateş düşürücü şurubu kastediyorsanız onun için fitilde var.
E

Eda B.

30 Mayıs 2026 23:21
Ece
Merhaba, Ateş düşürücü şurubu kastediyorsanız onun için fitilde var.
Antibiyotik ateş düşürücü her türlü şurup yani. evde şurup içirmediğim oyuncak falan da kalmadı sırayla veriyorum belki ister diye o derece😂. Midesi de bulanmıyo niye yapıyo bilmiyorum
E

Ece ..

31 Mayıs 2026 00:19
Eda Başalan
Antibiyotik ateş düşürücü her türlü şurup yani. evde şurup içirmediğim oyuncak falan da kalmadı sırayla veriyorum belki ister diye o derece😂. Midesi de bulanmıyo niye yapıyo bilmiyorum
Hepsinin çeşit çeşit huyları var işte bizler gibi, bana doktor önermişti onunda bebeği ateş düşürücüyü kusuyormuş aynı durumu yaşarsal diye fitilde yazmıştı. Ama antibiyotik konusunu yada bu durumun nasıl aşılacağını bilmiyorum Allah kolaylık versin♥️
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir