Şurup İçiremiyorum

48 görüntüleme
Tuğçe Ç.

Tuğçe Ç.

18 Aralık 2025 16:23
Merhabalar bebeğim 11aylık ateşi ve ishali var hiç şurup içmiyor ateş düşürücü de içmiyor antibiyotikşurup da ağzını kapatıyor açmıyor zorla veremem ki. Nasıl olacak bu iş anlamadım siz neler yapıyorsunuz. Ben mamasına karıltırdım onu da içmedi asla zaten iştahı yok çok az bseyler yiyor mama içiyor su içiyor o kadar. Ne yaptıysam içiremiyorum şırıngayla falan da denedimbaşka önerileriniz var mı
Melis A.

Melis A.

19 Aralık 2025 13:24
Benim oğlumda öyleydi her seferinde damar yolundan verdirmek zorunda kaldık. Çoğu zaman yatış yapıldı düzenli antibiyotik verilmesi için. Büyüdükçe iğne yapılmasın diye şuan herşeyi içiyor mecbur.
Tuğçe Ç.

Tuğçe Ç.

19 Aralık 2025 13:28
Başka yolu yok mu acaba kendiliğimde ateş ve ishal geçer mi ilaçsız başka bseyler aklıma gelmiyo zaten doğru düzgün birşeyşer de yemiyor
Melis A.

Melis A.

19 Aralık 2025 13:33
İshal için probiyotik ve muz pirinç lapası, bol su tüketmesi lazım. İlaçları zorla verseniz bilekendini kusturabilir belki. Ateş için de eklem yerlerine ılık kompres işe yarayabilir. Ama bol su olsun yine de.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir