Sürünme
100 görüntüleme
F
Fatma B. A.
16 Eylül 2025 13:35
3.5 aydan beri dönmeyi başarabiliyor dönene kadar sorun yok ama sürekli yüz üstü dönünce ağlıyor dönmeyi seviyor ama sürünme yok sadece ağlıyor
A
Ayşe N. Ç.
16 Eylül 2025 13:42
Tekrar dönemiyorsa ve yüz üstü durmak da çok hoşuna gitmiyorsa normal sinir oluyordur, daha 3.5 aylık şimdiden bordo bereli yetiştirmek istiyorsunuz galiba sürünme beklediğinize göre :D ayaklarının altına elinizde destek olun sürünmeyi çözer zamanla siz de 5 aylıkken bir komando elde edersiniz :D
F
Fatma B. A.
16 Eylül 2025 13:44
4.5 aylık şu an sürekli ağlıyor destek olsamda aynı sinirli bir bebek zaten ne yapabilirim bilemedim hiç dönmesine izin vermesem mi 😅
A
Ayşe N. Ç.
16 Eylül 2025 15:28
Önüne falan renkli ışıklı bir şey koyunca uzanmaya çalışıyor mu? Ay aman ne yaparsak yapalım olmuyo bazen kendi seyrinde gelişiyo her bebek. Benimki de tek bi tarafa dönenlerdendi ne yaparsam yapayım ne egzersiz yaparsam yapayım diğer tarafa döndüremedim vazgeçtim bi gün kendi kendine yapmaya başladı çok da şeyapmamak lazım bi yerden sonra dedim

Mine D. ..
Çocuk Gelişim Uzmanı
17 Eylül 2025 21:40
Merhabalar. Sürünme için erken olduğunu söyleyebilirim😊 Yüz üstü döndükten sonra sırt üstüne geri dönebilşyor mu? Belki de o nedenle sinirleniyordur
F
Fatma B. A.
20 Eylül 2025 21:33
@Mine Duman geri dönemiyor evet o yüzden olabilir çok teşekkür ederim ☺️
F
Fatma B. A.
20 Eylül 2025 21:35
@Ayşe Nur Çakır Önünde renkli ışıklı şeylere uzanmaya çalışıyor evet bıraktım artık keyfine baksın😅😅