Sürtünme

115 görüntüleme
T

Tuğbada

8 Haziran 2026 10:41
Kızım 15 aylık olacak birkaç aydır mama sandalyesinde sürtünüyor bu yüzden yemek yemiyor. Dikkatini başka şeylere dağıtmaya çalışıyorum ama olmuyor, yerinden kaldırıncada ağlıyor. Yemeğini artık peşinden koşarak yedirmeye başladım nasıl bitecek bu süreç bilmiyorum. Konuyla ilgili Osman hocanın videosunu izledim ama elimden bir şey gelmiyor
T

Tuğba B. ..

8 Haziran 2026 10:48
Çocukluk mastürbasyonu benşm kızım 3 4 yaşında fatketmişti. Dikkatini dağıtmaya çalışın pişik yada mantar varsa kaşıntıdan dolayı farketmiştir. Zamanla unutacaktır siz hemen dikkatini dağıtın ve kaşıntı mantar varsa tedavi ettirin
T

Tuğbada

8 Haziran 2026 10:50
Tuğba Beyazgül
Çocukluk mastürbasyonu benşm kızım 3 4 yaşında fatketmişti. Dikkatini dağıtmaya çalışın pişik yada mantar varsa kaşıntıdan dolayı farketmiştir. Zamanla unutacaktır siz hemen dikkatini dağıtın ve kaşıntı mantar varsa tedavi ettirin
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü sadece mama sandalyesinde yapıyor o bacak arasındaki yere sürtünüyor. inanın yanlış ama ekran bile denedim dikkatini o bile dağıtmıyor o an
T

Tuğba B. ..

8 Haziran 2026 10:54
Tuğbada
Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum çünkü sadece mama sandalyesinde yapıyor o bacak arasındaki yere sürtünüyor. inanın yanlış ama ekran bile denedim dikkatini o bile dağıtmıyor o an
Erkeklerde de kızlarla da sıkça rastlanan bir olay zamanla geçiyor sakin olun kucağınıza alıp balkona çıkarın camdan bajtırın ağlasın unutur zamanla
a

aren

22 Haziran 2026 20:38
arkadaşımın kızında olmuştu bir buçuk yaşında en çok mama sandalyesine oturunca oluyordu hiçbr şey dikkatini dağıtmıyor bi noktaya kitlenip kalıyordu ve nefes nefese kalmış gibi nefesini veriyodu zamanla unuttu
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir