Süreklii Iıı Iıı Iıı Sesler Çıkartıyor

265 görüntüleme
Z

Zaaaa

16 Eylül 2025 15:45
Bebeğim 7. Ayına girecek sürekli ıı ıı sesler çıkartıyor yere yüz üstü bırakıyoruz öyle mama sandalyesine koyuyoruz öylee kucakta gezince çıkartmıyor ama sebebi nedir ?
R

Rumeysa Ç.

16 Eylül 2025 16:12
Benim oğlumda yapıyor genelde canı sıkıldığında ve kucağa alınmak istediğinde ıı ııı diyo ki ben burayı sevmedim al beni ☺️ ben memnuniyetsizliği olarak görüyorum.ama yüzüstü ve otururken karnına baskı oldugu içinde çıkartıyor olabilir
A

Asya A.

16 Eylül 2025 16:22
Ikınma sesi gibi mi acaba
Z

Zaaaa

16 Eylül 2025 16:34
Hayır ıkınma sesi gibi değil sıkılma sesi gibi
B

Büşra K. ..

16 Eylül 2025 16:38
Benimde bebeğim 7 aylık ve aynı şekilde 😩
S

Scts ..

17 Eylül 2025 11:21
Benim bebeğim 5 aylık aynı şekilde ben sıkıldı olarak yorumluyorum.
Mine D. .

Mine D. ..

Çocuk Gelişim Uzmanı

18 Eylül 2025 00:29
Merhabalar. Dönemsel olduğunu düşünüyorum. Bebekler artık ne istediğini yavaş yavaş biliyorlar ve bu şekilde kendilerini ifade ediyorlar. Benim oğlum da 7 aylık ve hoşuna gitmeyen durumlarda bunu yapıyor. Acıktığında, sıkıldığında, kucak istediğinde vs vs. Geçici bir süreç dil gelişimi geliştikçe daha farklı ifade yolları seçeceklerdir kendilerine ❤️
Feyza Ö. .

Feyza Ö. ..

9 Ekim 2025 17:17
Benimki uykusu geldiğinde ve açken yapıyor bu sesi
H

Hazal Y. ..

15 Şubat 2026 04:23
Yenidoğandan konuşana kadar hatta cümle kurmaya başlayana kadar öyledi yani 1.5 yaş. Allah kolaylık versin sonra soyunmaya başladı azaldı ıııı lar artık çıplak geziyor giydiremiyoruz 😅

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir