Sürekli Vurma

317 görüntüleme
S

Seymanur D.

15 Haziran 2026 08:58
26 aylık oğlum var 2 li cümleler falan var anlatıyor dururken gelip vuruyor parkta çocuklara vuruyor sürekli uyarıyorum sakinleşmesi için oradan uzaklaştırıyorum ama istediği olmayınca gene başa sarıyoruz sürekli tetikte oluyorum buda beni çok yoruyor nasıl bıraktırcam bu vurma huyunu
Z

Zeynep G. T. ..

15 Haziran 2026 09:44
Benimde 26 aylık oğlum var oda sürekli bana vuruyor bu ara konuşur anlatır kendini ifade eder bende siz gibiyim denemediğim yöntem izlemediğim video kalmadı tamam özür dilerim anneciğim diyor yine vuruyor geçici bir süreç olduğunu düşünüp kendimi teselli ediyorum
S

Seymanur D.

15 Haziran 2026 09:47
Zeynep Gözde Toprak
Benimde 26 aylık oğlum var oda sürekli bana vuruyor bu ara konuşur anlatır kendini ifade eder bende siz gibiyim denemediğim yöntem izlemediğim video kalmadı tamam özür dilerim anneciğim diyor yine vuruyor geçici bir süreç olduğunu düşünüp kendimi teselli ediyorum
Keşke geçici olsa ya bana vurmasını geçtim ama parktada vurmaya kalkıyor herşeye benim diyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir