Sürekli Uyanma
132 görüntüleme
C
Ceren E. Ç. ..
10 Nisan 2026 15:16
Merhaba ,bebeğim 8.5 aylık. Alt iki dişi çıktı, üstlerden biri de çıktı çıkacak. Ama son 1 haftadır gece saat 2.30 civarında uyanıyor ve çok zor uyuyor. 2.30 da uyanınca beşiğinde pış pışlıyorum, yetmiyor kucağıma alıyorum , emziriyorum. , vs vs ama uykuha direniyor. Uyusa bile 1 saat sonra ayakta. Ve bu 1 saat sonra yine aynı döngüye giriyoruz. Yine uyuyor , yine 1 saat sonra uyanıyor. Sabah 7 ye kadar böyle devam ediyor. 7 de kalkıyoruz artık yataktan. Diş dönemi diye midir? Neden olabilir tecrübeli arkadaşlarım fikirlerinize ihtiyacım var😔
M
Merve D.
10 Nisan 2026 15:20
Benim bebeğim 5 buçuk aylık aynı durumları yaşıyorum
H
Hilal ..
10 Nisan 2026 15:46
Supraktin diye bir ilaç var esasında uyku için kullanılmıyor iştah için kullanılan bir ilaç ama siz yine de uyumadan önce verin bir kaşık işe yarayacağını düşünüyorum derin uyku yapıyor çünkü
C
Ceren E. Ç. ..
10 Nisan 2026 15:47
Bildiğim kadarı ile o ilaç alerji için doktor kontrolünde kullanılması gereken bir ilaç ve emziren annelerin bile kullanımının hiç olmaması ya da çok sınırlı olması gerektiğini hatırlıyorum. Bu yüzden 2 yaş altı bir bebeğe verilmemeli bilinçsizce. Daha doğal , ya da yapabileceğim bir şey olursa fikirlerinize açığım🙏🏻
H
Hilal ..
10 Nisan 2026 15:50
Supraktin diye bir ilaç var esasında uyku için kullanılmıyor iştah için kullanılan bir ilaç ama siz yine de uyumadan önce verin bir kaşık işe yarayacağını düşünüyorum derin uyku yapıyor çünkü
H
Hilal ..
10 Nisan 2026 15:53
Bildiğim kadarı ile o ilaç alerji için doktor kontrolünde kullanılması gereken bir ilaç ve emziren annelerin bile kullanımının hiç olmaması ya da çok sınırlı olması gerektiğini hatırlıyorum. Bu yüzden 2 yaş altı bir bebeğe verilmemeli bilinçsizce. Daha doğal , ya da yapabileceğim bir şey olursa fikirlerinize açığım

Yeşim ..
10 Nisan 2026 15:55
Tetagil diş granülü çok işe yarıyor. Birde zeytinyağında karanfil bekletip sürerseniz o da iyi geliyor. Diş döneminde uyku problemleri çok oluyor maalesef hızlıca düzelir inşallah.🙏🏻
H
Hilal ..
10 Nisan 2026 15:57
Öncelikle üslubunuza dikkat edin biz bu ilacı Allah korusun ağır amansız bir hastalıkla kullanmadık doktor önerisiyle kilosu düşük diye kullanılamaz yan etkisi uyku yapıyor biraz bnde kızımın diş sürecinde kullandım işe yaradı bunun neresi cahillik Bn bişy biliyorum ki yorum yapıyorum bişy bilmeden abartıp cahil davranan sizsiniz
C
Ceren E. Ç. ..
10 Nisan 2026 15:57
Abartmayın ya doktor kızıma 6 aylıkken verdi bu kadar kulaktan dolma şeylere inanmayın