Sürekli Uyanma
209 görüntüleme
R
Reyhan B. ..
26 Mart 2026 01:43
Oğlum 7 ay 20 günlük dişleri yakında çıkacak gibi duruyor alt ve ust damagi sis durumda akşam 8 de uyuyor ve sabah 7 de uyanıyor fakat son 2 3 haftadır geceleri cok uyanıyor bazen 1 de bazen 3 4 te ama her gün mutlaka 1 kez ağlayarak uyanıyor bu dişten dolayı mıdır bilmiyorum ve artık çok yorulmuş durumdayım ne yapmamı önerirsiniz bu durumu yaşayan var mı

Kübra B.
26 Mart 2026 01:56
Uyku düzeni iyiymiş maşallah ağlayarak uyanmadı da dişten kaynaklı karanfil kürü deneyin etkisi çok olmazsa tedagil kullan doktora danışarak biz sadece kürü kullanarak 7 diş çıkardı 10 aylık oğlum geceleri ağlayarak uyanması kötü olmus dişi zor çıkmasından inşallah eski düzene geçer
R
Reyhan B. ..
26 Mart 2026 02:04
Uyku düzeni iyiymiş maşallah ağlayarak uyanmadı da dişten kaynaklı karanfil kürü deneyin etkisi çok olmazsa tedagil kullan doktora danışarak biz sadece kürü kullanarak 7 diş çıkardı 10 aylık oğlum geceleri ağlayarak uyanması kötü olmus dişi zor çıkmasından inşallah eski düzene geçer

Kübra B.
26 Mart 2026 02:10
Umarım öyle olur çünkü bende artık çok yoruldum normalde 10 da uyuyup 8 de uyanıyordu ama yaklaşık 1 aydır 8 en geç 8.30 uyuyor 7 de uyanıyor fakat bu gece uyanmaları beni cok zorlamaya başladı teşekkür ederim bu arada 殺
R
Reyhan B. ..
26 Mart 2026 02:16
Rica ederim bizim çok şükür dişten çok sıkıntımız olmadı ama uyku hiçbir zaman düzenli olmadı sizin uyku düzeni nasıl oluştu

Kübra B.
26 Mart 2026 02:24
En başta İlk kendisi saat 10 da uyumaya basladi her gün ve sabaha kadar uyuyordu 沈 hiç uyanmadan sonra öğleden sonra 6 olunca uyutmamaya başladım 8 8.30 gibi uyumaya başladı 7 de uyanıyordu ama iste sabaha kadar uyumasına alışınca suan cok yoruluyorum沈 ben 5 6 dan sonra uyumasına izin vermiyorum gündüz 2 maksimum kısa süreli 3. Uykumuz oluyor 1 1.5 saatlik en uzun uykusu öğlen
G
Gülşah S.
Premium Üye
26 Mart 2026 02:31
Bende bır kaç hafta önce akşam uykusuna en geç 8 buçuk gibi geçiriyorum öğle uykusu 2 kere en uzun 2 saat uyuyor gecede en fazla 2 3 saat sonra uyanıyor tekrar uyutuyorum gece 3 4 gibi yine uyanma memede uyuduğu için mi acaba sürekli uyanıyor uyku konusunda çok zorlanıyorum
Desteksiz uyutmayı öğretirseniz size ihtiyacı kalmaz kendi kendine uyumaya geçer
G
Gülşah S.
Premium Üye
26 Mart 2026 02:33
Umarım öyle olur çünkü bende artık çok yoruldum normalde 10 da uyuyup 8 de uyanıyordu ama yaklaşık 1 aydır 8 en geç 8.30 uyuyor 7 de uyanıyor fakat bu gece uyanmaları beni cok zorlamaya başladı teşekkür ederim bu arada 殺
R
Reyhan B. ..
26 Mart 2026 02:36
Muhtemelen diş gibi duruyor siz maşallah uyumasına alıştığınız için diş dönemi sizi zorlamış. Benim oğlum 4 aylık geceleri 2-3 saate bir uyanıyor tekrar uyutuyorum henüz uyku eğitimi vb vermedim bu aylardan sonra şansımı deneyeceğim
R
Reyhan B. ..
26 Mart 2026 02:36
Bende bır kaç hafta önce akşam uykusuna en geç 8 buçuk gibi geçiriyorum öğle uykusu 2 kere en uzun 2 saat uyuyor gecede en fazla 2 3 saat sonra uyanıyor tekrar uyutuyorum gece 3 4 gibi yine uyanma memede uyuduğu için mi acaba sürekli uyanıyor uyku konusunda çok zorlanıyorum

Kübra B.
26 Mart 2026 09:39
Memede uyuduğu için uyanınca tekrar uykuya dönmek için memeye ihtiyacı var mecbur yani
Desteksiz uyutmayı öğretirseniz size ihtiyacı kalmaz kendi kendine uyumaya geçer
G
Gülşah S.
Premium Üye
26 Mart 2026 12:59
Meme dışında da uyumuyor
Meme dışında uykuya dalmayı öğrenmesi lazım. Benim kızım da öyleydi resmen üstünde uyuyordu yatakta yatmıyordu
Uyku eğitim desteği aldım öğrettim çok faydasını gördüm
Oğlumda da kısmetse uygulamaya çalışacağım
D
Damla
26 Mart 2026 13:06
Bizde 5.5 ayligiz yaklaşık 10 gündür oyle dişler de daha birsey yok bazı doktorlar 2 saatte bir emmesine alışkanlık diyorlar ama benim oğlum bundan önce hiç bu kadar sık uyanmazdi her şeyi denedim çok yoruldum yıprandım ama artık kabul etmekten başka çare kalmadı
R
Reyhan B. ..
26 Mart 2026 13:39
Bizde 5.5 ayligiz yaklaşık 10 gündür oyle dişler de daha birsey yok bazı doktorlar 2 saatte bir emmesine alışkanlık diyorlar ama benim oğlum bundan önce hiç bu kadar sık uyanmazdi her şeyi denedim çok yoruldum yıprandım ama artık kabul etmekten başka çare kalmadı
H
Huriye Ç.
26 Mart 2026 13:59
Kübra hanım destekli uyuyor yani meme ile o yüzden sizi zorluyor
Meme dışında uykuya dalmayı öğrenmesi lazım. Benim kızım da öyleydi resmen üstünde uyuyordu yatakta yatmıyordu
G
Gülşah S.
Premium Üye
26 Mart 2026 14:38
Gülşah hanım merhaba uyku eğitimi için kimden destek aldınız?
H
Huriye Ç.
26 Mart 2026 16:07
Huriye hanım ben 7 sene önce İrlandalı anne diye Instagramda hesap var Esra hanımdan aldım eğitimi
G
Gülşah S.
Premium Üye
26 Mart 2026 16:31
Çok teşekkürler ben de duydum kendisini. Tavsiye eder misiniz memnun kalmış mıydınız?
H
Huriye Ç.
26 Mart 2026 17:19
Evet çok memnun kaldım kızım 9 aylıktı üstümde yatıyordu o kadar zordu ki eğitim sonrası kendime geldim resmen o kadar rahatladım ki
G
Gülşah S.
Premium Üye
26 Mart 2026 18:11
21 günlük bir program öyle bebeği ağlatıp kucağa almama vs şeyler yok ağladıkça kucağa alıyorsunuz
inanın bebekler bizden daha hazır oluyorlar
Destek olmadan kendi kendine uyumayı öğreniyorlar
H
Huriye Ç.
27 Mart 2026 09:50
21 günlük bir program öyle bebeği ağlatıp kucağa almama vs şeyler yok ağladıkça kucağa alıyorsunuz
Yükleniyor...