Sürekli Uyanma
120 görüntüleme
E
Esra ..
26 Aralık 2025 19:39
Bebeğim 7 aylık 4.cü ayından beri geceleri saatte bir hatta bazen yarım saate bir kalkıyor artık uykular haram oldu gerçekten çok yoruluyorum ne yaptıysam olmadı uyanınca da sürekli temas istiyor temas etmediğim an tamamen uyanıp ağlıyor, alarm kurulmuş gibi her yarım saat bazen de bir saate bir kalkmaktan yoruldum böyle bir durum yaşayıp geçiren var mı :( nasıl geçti kaç ay sürdü

Emel C.
26 Aralık 2025 19:48
Merhaba bu aylarda diş sancıları olabiliyor uykuyu çok etkiliyor benim bebegimde 8 aylık ve 4. Aydan beri bu sorunu yasiyoruz ben dentinox jel kullanıyorum karanfil kürü yaptım daha doğal ve etkili doktorumda gece uykusundan önce ağrı kesici verebileceğimi söylemişti birazda olsa rahatlatıyor umarım uzun sürmez rahatça uyuruz 🥹
E
Esra ..
26 Aralık 2025 19:53
Tetagil veriyordum jele de bakayım teşekkür ederim, umarım hayırlısıyla geçer bu günler 🥹
B
Buket Ö.
26 Aralık 2025 20:44
Aynı şeyleri yaşıyorum ve artık gerçekten psikolojim bozuldu ama bana destekli uyuttuğun için dıyorlar ne yapacağımı bilmiyorum aynı dakıkalar saatler geve gündüz derin uykuya geçemıyor
B
Buket Ö.
26 Aralık 2025 20:46
30 dk 45 dk ya takılıyor Bızde 7.5 aylığız kucağımda uyuyor yatım saat 45 dk sonra uyanıyor yatakta gözü kapalı dönup duruyor anlamıyorum ne yapacağımı bılmıyorum uyku yok halım yok
B
Bahar Ö.
26 Aralık 2025 21:05
Cozum bulan soylesın lutfen gecem gunduzume karıstı yarım saatte bır uyanmaktan sureklı emmek ıstıyor 9 aylık
S
Semen Ç.
26 Aralık 2025 21:14
destekli uyuduğu için.11 aylık hala öyle.diştir şudur budur diyoruz ama malesef destekten.ara ara diş sancıları da oluyor tabiki ama asıl sebep bu
B
Burcu ..
27 Aralık 2025 06:23
Gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz doktor bile gitmeyi düşünüyorum
B
Burcu ..
27 Aralık 2025 06:24
Aglayarak ve inleyerek uyuyor