Sürekli Uyanma

233 görüntüleme
H

Hatun A. ..

13 Temmuz 2025 23:47
20 aylık oğlum sürekli uyanıyor geceleri yatırıyorum bazen 15 dakika bile sonra uyanıyor artık neden böyle olduğunu anlayamıyorum bu yaş grubunda uyku sorunu yaşayan annelerimiz varsa yardımcı olabilir mi?
d

dadt

Premium Üye
14 Temmuz 2025 00:23
Herhangi bir sağlık problemi ya da diş çıkarma dönemi değilse destekli uyuması, ayına göre gündüz uyanıklık sürelerinin yeterli olmaması ve sabah kalkış-akşam yatış saatinin düzensiz olması etkileyebilir diye biliyorum
H

Hatun A. ..

14 Temmuz 2025 01:44
Şu anda çok şükür bir sağlık problemi yaşamıyoruz ve diş döneminde de değiliz 1 yaşından itibaren tek uyku yapıyor ve en fazla 1 buçuk saat uyuyor ama sabah ve akşam saatleri düzensiz sebebi bu olabilir mi bilmiyorum uykuyu hiç sevmiyorum ve sürekli sallanmak istiyor her uykuya geçişte.Bu arada teşekkür ederim yorumunuz için
d

dadt

Premium Üye
14 Temmuz 2025 07:47
Rica ederim Saatleri düzenlemeye çalışın iki üç günde alışacaktır fakat destek konusunda bir şey diyemem ben de destekli uyutuyorum gerçekten çok zorluk :(
B

Beyza ..

16 Temmuz 2025 20:49
Desteksiz uyuma olayini ne zaman asariz acaba ağlamadan onlar istediğine gidip yatacak falan ne zaman bu zamanlar 😅
H

Hatun A. ..

16 Temmuz 2025 23:27
Biz henüz öyle bir zamana gelemedik çok istiyorum o günler gelsin şuan yeni uyudu ve yaklaşık 1 saattir uyutmaya çalışıyorum 🥲
A

Asya

18 Nisan 2026 19:35
Merhaba ne yaptınız acaba bebeğiniz desteksiz uyumaya başladı mı
H

Hatun A. ..

18 Nisan 2026 19:44
Merhaba şuan oğlum 2 buçuk yaşında öncelikle memeyi kestim 2 yaşında çünkü gerçekten uyanmasında etkisi çok büyüktü ve artık boş bir emme yapıyordu o baya rahatlattı tamamen bırakınca artık geceleri uyanmadı bazı dönemler tabiki uyandı o zaman da yanıma aldım ayakta sallanmayı ise tamamen kendi bıraktı artık istemedi zor bir süreçti benim için ama şuan gündüz uykusu yok gece de yanında oluyorum uykuya öyle geçiyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir