Sürekli Uyanma

154 görüntüleme
H

Hatun A. ..

13 Temmuz 2025 20:47
20 aylık oğlum sürekli uyanıyor geceleri yatırıyorum bazen 15 dakika bile sonra uyanıyor artık neden böyle olduğunu anlayamıyorum bu yaş grubunda uyku sorunu yaşayan annelerimiz varsa yardımcı olabilir mi?
A

Aleyna D.

13 Temmuz 2025 21:23
Herhangi bir sağlık problemi ya da diş çıkarma dönemi değilse destekli uyuması, ayına göre gündüz uyanıklık sürelerinin yeterli olmaması ve sabah kalkış-akşam yatış saatinin düzensiz olması etkileyebilir diye biliyorum
H

Hatun A. ..

13 Temmuz 2025 22:44
Şu anda çok şükür bir sağlık problemi yaşamıyoruz ve diş döneminde de değiliz 1 yaşından itibaren tek uyku yapıyor ve en fazla 1 buçuk saat uyuyor ama sabah ve akşam saatleri düzensiz sebebi bu olabilir mi bilmiyorum uykuyu hiç sevmiyorum ve sürekli sallanmak istiyor her uykuya geçişte.Bu arada teşekkür ederim yorumunuz için
A

Aleyna D.

14 Temmuz 2025 04:47
Rica ederim Saatleri düzenlemeye çalışın iki üç günde alışacaktır fakat destek konusunda bir şey diyemem ben de destekli uyutuyorum gerçekten çok zorluk :(
B

Beyza ..

16 Temmuz 2025 17:49
Desteksiz uyuma olayini ne zaman asariz acaba ağlamadan onlar istediğine gidip yatacak falan ne zaman bu zamanlar 😅
H

Hatun A. ..

16 Temmuz 2025 20:27
Biz henüz öyle bir zamana gelemedik çok istiyorum o günler gelsin şuan yeni uyudu ve yaklaşık 1 saattir uyutmaya çalışıyorum 🥲

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir