Sürekli Uyanıyor

151 görüntüleme
H

Hatice F. Ö. ..

8 Şubat 2026 21:31
5+25 günlük bebeğim gündüz en fazla 40 dk uyuyor o da iki saatte bir. Uykusu geliyor uyutuyorum ama en fazla 40 dk. Gece de en geç 20:30 da uyutmuş oluyorum ama saat 2 den sonra özellikle uyanıyor emziriyorum 40 ya uyuyor ya uyumuyor. Saat başı uyanıyor. Yatağında uyanıp kendi kendine gülüyor biz uyanmayınca bağırıyor uyanıp bakınca gülüyor oynuyor. Ne yapacağımı şaşırdım
B

Berna Y.

8 Şubat 2026 21:48
Rütin yaptım bende uyku düzeni yoktu bebek yağıyla yağladım geceleri birde baybay night kullandım ben battaniyesine damlattım yada ağız mendiline damlat yanına koy derim
H

Hatice F. Ö. ..

8 Şubat 2026 22:16

Berna Yıldırım

Rütin yaptım bende uyku düzeni yoktu bebek yağıyla yağladım geceleri birde baybay night kullandım ben battaniyesine damlattım yada ağız mendiline damlat yanına koy derim

Yatmadan önce bi rutinimiz var ama uykuları çok bölünüyor. Bir de kendisine vermeyip yattığı yere falan damlatmak akıllıca kendisine zararı olur doktorlar önermiyor diye kullanmıyordum :)
E

Ebru T.

9 Şubat 2026 00:14
Kaç damla nereye damlatıyorsunuz aynı sorunumuz var gece 1 den önce uyumuyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir