Sürekli Uyanıyoo

210 görüntüleme
S

Sevgi B. T. ..

1 Ocak 2026 20:20
Kızım 5 ay 15 günlük. Doğduğundan beri uyku problemimiz vardı ancak son zamanlarda gece uykusuna yatırıyorum yarım saatte bir uyanıyor ağlıyor yüzüne saldırıyor yüzü hep tırnak izi. Neden olwbilir. bide uyku rutini kaç dk olmalı
M

Melike M.

1 Ocak 2026 20:38
Gündüz 3 uyku yapmalı uyanıklık süresi 2 buçuk-3 saat arası olmalı.Kaçta uyanıp kaöta uyuduğu önemli birde nasıl bi destekle uyuttugunuzda önemli @Sevgi Büşra Turan
S

Sevgi B. T. ..

1 Ocak 2026 20:41
@Melike Molla uyanıklık süremiz daha fazla olduğu da oluyor. Akşam 8.30 ile 9.30 arası uyutuyorum. Sabah da 8-9 arası uyanıyoruz. Tabiki gece saat başı 2saatte bir mutlaka uyanıyor
M

Melike M.

1 Ocak 2026 20:46
Uyanıklık süresi daha fazla olursa çok daha huzursuz olur uyumadıgı için.Sabah 7 de kaldırın akşam 8 de uyutun.Her gün aynı saatte odada olmaya alışsın en başta memede uyuyorsa buda uyanma için çok büyük etken @Sevgi Büşra Turan
S

Sevgi B. T. ..

1 Ocak 2026 20:49
@Melike Molla memede uyumuyor ancak kucağımda uyuyor sadece
S

Sevgi B. T. ..

1 Ocak 2026 20:49
Nasıl uyku eğitimi vereceğim bilmiyorum tam başlayayım diyorum uyku düzeni daha da kötü olıyor
M

Melike M.

1 Ocak 2026 20:52
Biz uzmandan destek alarak online uyku eğitimi almıştık.5.5 aylıktı oğlum.Şuan 1 yaşında Maşallah diyeyim iyiyiz şuan çok şükür.O yüzden size o kadar net konuştum. @Sevgi Büşra Turan
S

Sevgi B. T. ..

1 Ocak 2026 20:59
@Melike Mollaanlaşılıyor bilgi sahibi olduğunuz. Destek aldığınız uzmanı paylaşabilir misiniz sakımcası yoksa
M

Melike M.

1 Ocak 2026 21:05
“İrlandalıanne” instagramdan bakabilirsiniz kendisine.Biz Esra hanımı tercih ettik.Piyasada çok var belki araştırdıysanız ama ne kadar profesyoneller tartışılır tabi.Fiyat olarak bir tık farklı.Ama bütçenizi zorlamayacaksa degerlendirin derim.Sakin sabırlı anlayışlı ve çok profesyonel.Biz çok memnun kaldık.Benim bebeğim genel anlamda aşırı zor bi bebek oldugu için uzmandan destek aldım ama normal bi bebel olsaydı uzman destekli degilde kendim eğitim verirdim.Kendi şahsi fikrim yapılabilecek bişeymiş. @Sevgi Büşra Turan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir