Surekli Suyla Oynamak İstiyor

129 görüntüleme
G

Gizem T. ..

4 Temmuz 2025 22:18
Hocam merhaba benim kızım diğer ay 3 yaşına girmiş olacak 22 aylık dan itibaren ekran izlemeye başladı ama sosyal farkındalığı yüksek net bi şekilde konusabiliyor ve kolay ogrenebiliyor ve ogrendikleri hafızası da kalabiliyor bizim sorunumuz bazı durumlarda asla sınır koyamiyorum çok çok hareketli bir oyunu uzun süreli oynamıyor ve sürekli suyla oynamak istiyor kabdan kaba aktarma özellikle bulduğu en ufak suyla oynamaya çalışıyor elleriyle su olmasa bile yiceklere ellerini sokuyor sürekli 8 aydan itibaren BLW yapıyoruz çatal kaşık rahat kullanabiliyor ama bı süre sonra elleriyle yemeye devam ediyor (ekrandan öncede su ve sınır koyamama vardı bu arada) ekranla çoğaldı tabi ama bu su olayini nasıl cozebilirim yada ellerini sürekli kullanmak istenesini napabilirim bu arada bunlari yapmak istediğinde kısıtlamiyorum
G

Gizem T. ..

4 Temmuz 2025 22:20
Yicekleride kabdan kaba aktarmaya bayılıyor bu arada
Şenay Ü. H. .

Şenay Ü. H. ..

Özel Eğitim Uzmanlığı

5 Temmuz 2025 22:23
Bazı şeyleri hayatınızdan çıkarmak mümkün değildir. Su her daim kullandığı ve karşılaşacağı bir şey. Böyle durumlarda biz çalışmalarımızı engellemek yerine oyunlar kurarak bu oyunları genişletmeye çalışırız. Kaptan kaba boşaltırken oyununa eşlik ederek farklı nesneleri de dahil edebilirsiniz. Böylelikle etkileşim ve oyun çeşitlendirme yapmış olur ve model olmaya çalışarak davranışı tekrarlayıcı bir davranış olmaktan çıkarabilirsiniz 🙏 özel eğitim öğretmeniyim 💙

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir