Sürekli Memede Durmak İstiyor

123 görüntüleme
S

Sibel Y.

10 Aralık 2025 13:25
22 günlük bebeğim emzik almıyor sürekli benim mememmde durmak istiyor beni emziğiye çeviriyor hiçbir şey yapamıyorum hareket edemiyorum yaşayan var mı ne önerirsiniz
Ç

Çağla Ö.

10 Aralık 2025 13:38
Bende yaşadım özellikle ilk 2 ay hep memedeydi ve gerçekten çok yorucu bir süreç gazı olduğu için emerek rahatlıyordu ama emdikçe yeniden gaz oluyordu günde bir kere 60 ml sonra 90 ml mama vermeye başladım çünkü gerçekten çok yorucu sürekli emzirmek meğer doymuyormuş anne sütüyle mama verince anladım ve rahatladım
S

Sibel Y.

10 Aralık 2025 13:39
ama çiş kaka sayısı iyi kilo alımı iyi doymasa böyle olur mu ki mamayla çözülecekse mama da denerim yeter ki düzene girsin
Ç

Çağla Ö.

10 Aralık 2025 13:49
Bizimde düzenliydi çiş kaka durumumuz gazı olmasına rağmen günde 3 4 kez kaka yapıyordu kilo alımımızda çok iyiydi çünkü sürekli emiyor yani sürekli beslediğimiz için çişi de kilosuda iyi durumda gözüküyor ama doymadığı için sürekli emmek istiyor kısır bir döngü gibiydi gerçekten benim tavsiyem biraz deneyin 40 ml falan yoksa bu zamanla geçmiyor dediğim gibi 2 ay uğraştık en son 2. Ay ataklarında bir gün memeye bağlılık artıyo diğer gün meme reddi oluyor psikolojim bozulmuştu öyle başladım mama beni kurtardı
Deniz T.

Deniz T.

10 Aralık 2025 13:49
Merhabalar oncelikle saglikla buyutun bebeginizi. 22 gunluk bir bebekten bahsediyorsunuz onun kendini guvende hissettigi yer annesinin kucagidir. Bebekler bir sure emer ve yorulur sonra tekrar emer. Yani yenidogan bebek annenin yaka iğnesidir. Bu gunler anne ve bebegin birbirlerine baglandigi sureclerdir. Gecici bir durum suan 2 ay 25 gunluk bebegim var ( 4.cocuk) ve dedigim gb meme ve kucak seklinde devam ediyoruz bu zamanlari geri alamiyacaz tadini cikarin ♥️
Ç

Çağla Ö.

10 Aralık 2025 13:50
Ağlama krizleri oluyordu memede susuyordu mama sayesinde hepsi geçti sadece gazdan ağlama olmaya başlamıştı şu an bebeğim 5 aylık mama sayısını arttırdım emzirmeyede devam ediyorum
D

Demet S. G.

10 Aralık 2025 14:28
2 ay 10 günlük (düzeltilmiş 28 günlük) bebeğim var bide19 aylık bebeğim var. Bizde de durum aynı büyükle ilgilenmek yemek yemek bile hayal göğüs uçlarım uyuşuyor artık emmesinden saatlerce. Sonra rahatsız olup kusuyor. Gazı da çok. Tükendim. Emzik biberon tutmuyor
S

Sibel Y.

10 Aralık 2025 20:28
inşallah dediğiniz gibi geçici olur psikolojik olarak ağlaması yanlış mı yapıyorum yetemiyor muyum hissi çok yorucu…rabbim herkesin yardımcısı olsun emanetlerimizi güzellikle kolaylıkla büyütelim🌸
Esenay Ç. .

Esenay Ç. ..

Emzirme Danışmanı

12 Aralık 2025 09:02
@Sibel Yılmaztürk hanım özellikle ilk bir ay bebekler meme de uyumayı çok severler sadece acıktığı için bebekler memeye gelmezler. Sizin kokunuzu sıcaklığınızı hissetmek için gelmek isterler burada yapmanız gereken şey aktif bir şekilde her iki göğüsü 10-15 dakika emzirin ve sürekli uyaranlar verin aktif emmesi için sonrasında memeden ayırıp ten teması yaparak bebeğinizi kucağıınızda uyutabilir ya da yatağına yatırıp üzerine sizin üzerinizden cikardiginiz kıyafetinzi örterek bu şekilde ilerleyebilirsiniz özellikle ilk iki ay bebekler yüzüstü yatmayı çok severler gündüzleri emzirin ten teması yapın ve Bebeğinizi yüzüstü yatırın ama yanından kesinlikle ayrılmayın geceleri de kesinlikle yüzüstü yatırmayın 👍
S

Sibel Y.

12 Aralık 2025 09:49
söylediklerinizin hepsini denedim ama memeden ayrıldığı anda ağlamaya başlıyor meme harici benim kucağımda bile durmak istemiyor başkalarının kucağında hiç durmuyor gündüz uykusu 15 dk üç defa falandır geceleri de yarım saatte bir uyanıp memeye gelmek istiyor  ne yapacağımı bilemiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir