Sürekli Mama Söylenmesi

141 görüntüleme
A

Arife K.

20 Haziran 2025 18:40
1 yaşa girmek üzere oğlum ve özellikle son 1 aydır devamlı mama diyor evde dışarda markette yiyecek bir şey görmesiyle mama diye bağırması bir oluyor. Yeni yemek yemiş de olsa mama diye ağlıyor resmen. Ayrıca ben ona bir şey yedirirken kendim su içiyorum diyelim yemek yemeği bırakıp benim elimdeki suyu istiyor mama diye ağlayarak. Gece uykusundan bile mama diyerek uyanıyor. Normal mi her mama deyişi açlık mı ne bu durum anlayamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
G

Gamze E.

20 Haziran 2025 18:53
Birkac ihtimal belirtmek isterim. Mama kelimesini yeni ogrendiyse tekrarlamak hosuna gider. Diger ihtimal onun cikan dislerini yatistirmasi, ac olmasa bile mama ve biberon benim oglum icin bir sakinlestirme araci olmustu. Aksam yatarken tok olduguna eminseniz kesinlikle gece beslenmesi aliskanlik. Diger son ihtimal doydu sandiginiz ama aslinda doymayan bir cocuk. Her cocuk kendi porsiyonunu belirliyor bazen.
E

Elif O.

21 Haziran 2025 08:53
O kadar bensiniz ki şuan. Kızım 1 yaşında her yediğimi istiyor her dakika mama diyor ekstra olarak yemek yedikten hemen sonra hemen önce her an emmekte istiyor. Üstüme atlıyor açmaya çalışıyor. Az önce yemek yedik desemde ağlamaya başlıyor bende çözemedim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir