Sürekli Katı Kaka

125 görüntüleme
F

Fatma Ü.

15 Aralık 2025 20:40
Merhabalar bebeğim kız ve şuan 10 aylık.nerdeyse 5.ayından itibaren kaka yaparken ağlıyor ve katı bir şekilde yapıyor.2 farklı ilaç (bitkisel)kullandım ama bir faydasını görmedim sadece ilk kullandığımda normale döndü sonra sürekli ve sürekli geçmeyen bi ağlayarak ve sert bir kaka problemimiz oldu makatın orada da ufak bi meme çıkışı var zorlanmaktan dolayı
Betül .

Betül ..

15 Aralık 2025 21:00
Dulcosoft kullandınız mı peki
F

Fatma Ü.

15 Aralık 2025 21:06
Evet kullandım 10 gün boyunca kullanmamı söyledi doktorumuz günde 3 kere 1. Gün işe yaradı diğer günler yine eskisi gibi oldu
F

Fatma Ü.

15 Aralık 2025 21:07
Kayısı vs herşey denedim ama değişen hiçbir şey yok maalesef her seferinde ağlayarak olması bizi çok üzüyor çaresiz hissediyorum 2 günde bir yapıyor kabızlık olmadığını söyledi doktorum ama katı bir şekilde olduğu için sebebini öğrenmek istiyorum
Betül .

Betül ..

15 Aralık 2025 21:17
Size neden 10 gün dedi onu anlamadım.
Bizde kabızlık için kullanıyoruz ishal durumu olana kadar günde 1 kez yaşına göre 16 ml meyve suyuna katıp veriyorum ve her gün yapıyor.İshal durumu olunca 14 ml e düşeceğiz ve 1 hafta kadar da öyle sürecek.Doktorumuz bu sürecin uzun olduğunu ilacı içirdim düzeldi deyip bırakmayacağımızı söyledi.
F

Fatma Ü.

15 Aralık 2025 21:19
Sizin bebeğiniz kaç yaşında acaba. Benim kızım 10 aylık ve günde 3kere 2.5 ml vermemi söyledi en fazla 5 ml çıkmamı söyledi
Betül .

Betül ..

15 Aralık 2025 21:24
Kızım 3,5 yaşında ve 16 ml den başladık.Çocuğunuz 10 aylık ise 6 ay 1 yaş arası 8 ml kullanması gerek.Günde 3 kere neden içiyor onu anlamadım.Devlet hastanesine mi gidiyor acaba

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir