Sürekli Kaka Yapması ve Pişik

70 görüntüleme
S

Sinem Ö.

15 Mart 2026 23:52
2 yaşındaki kızım her bez değişiminde az az kaka yapıyor bez değiştirilmesini istemiyor. Sürekli kaka yaptığı için geçmeyen pişiği var. Doktorumuz Duphalac verdi üç gün kullandık bir faydasını göremedik. Ne yapabilirim?
Emel C.

Emel C.

16 Mart 2026 00:14
Ben pışık için hametan kullanıyorum hatta dün gece bebeğimin poposu kanayacak kadar pisikti surup yatirdim sabaha geçmişti az kaka konusundada bazen benim bebegimde yapıyor gazla birlikte kaciriyorlar sanırım acaba artık bez istemiyor olabilir mi bıraktırmayı denediniz mi
Betül �.

Betül ..

16 Mart 2026 00:15
Contipass da önerebilirim.Dulcosoft da olabilir.Zaten Dulcosoft temin edilemediği için muadili olan contipass ı aldık bizde.İşe yaradı.2. Kutuya geçtik 4 gün olacak içirmiyorum kakası düzene giriyor
S

Sinem Ö.

16 Mart 2026 14:39
Betül 🧸
Contipass da önerebilirim.Dulcosoft da olabilir.Zaten Dulcosoft temin edilemediği için muadili olan contipass ı aldık bizde.İşe yaradı.2. Kutuya geçtik 4 gün olacak içirmiyorum kakası düzene giriyor
Teşekkür ederim bi deneyeyim
S

Sinem Ö.

16 Mart 2026 14:40
Emel Coşar
Ben pışık için hametan kullanıyorum hatta dün gece bebeğimin poposu kanayacak kadar pisikti surup yatirdim sabaha geçmişti az kaka konusundada bazen benim bebegimde yapıyor gazla birlikte kaciriyorlar sanırım acaba artık bez istemiyor olabilir mi bıraktırmayı denediniz mi
Dah tam net konuşamadığı için denemedim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir