Sürekli Ikınma Uyurken Bile

93 görüntüleme
Y

Yaren

13 Şubat 2026 13:13
35 hafta 5 günlük doğdu şu an 23 günlük bebeğim. Sürekli ıkınıyor kıpkırmızı oluyor uyurken bile ıkınıyor ne yapabilirim
E

Ebru Ç.

13 Şubat 2026 13:58
Aşırı karın şişkinliği sürekli kusma kabızlık yoksa infantal diskezi(doğru mu yazdım emin değilim) olabilir diye okudum dün, benimkinde de vardı sürekli kakası var gibi ıkınırdı ama o kaka yapmayı öğrenmek için gelişimsel bir şeymiş ve bebişin ağrısı sızısı yokmuş umarım odur bahsettiğiniz
G

G. Ç.

13 Şubat 2026 14:21
Benim bebeğimdede olurdu maalesef çok çektik 3. Alın sonuna doğru azalıyor damla kullandım , kiraz çekirdeği kullandım , ayağınoh altına ılık su torbası koydum fayda etmedi
A

Ayça ..

13 Şubat 2026 14:35
Benim bebeğim de de aynı durum vardı sürekli ıkınıp gaz çıkarma kaka yapma sonradan şuan 4 aylık azaldı damla kullandım damla iyi gelmedi bize doktor da demişti her çocuğa iyi gelcek diye bişi yok diye uzun süre 2 3 saat aglamiyorsa sorun olmaz dedi doktorumuz o zamanlar
A

Ayça ..

13 Şubat 2026 17:10
Birde size önerim ileriki zamanlarda oyun halısı ayaklarını sürekli vuruo gaz iyi çıkarıyor

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir