Sürekli Hastalar
148 görüntüleme
F
Fatma S. ..
3 Mayıs 2026 00:17
4.5 yaşında kızım ve 17 aylık oğlum bütün kışı hasta geçirdi.kreşe gitmiyor öyle sürekli gelen giden de yok nasıl oluyor anlamıyorum.tam iyileştiler diyorum bir iki hafta geçiyor yine aynı.sürekli öksürük ve burun tıkanıklığı yaşıyoruz.başka bir şikayet yok.burun yıkama,dut kurusu VS.herşeyi yapıyorum.petekleri kapattım nem sıcaklık herşey iyi. Beslenme konusunda seçici de sayılmazlar onda da sıkıntı yok.ballı doğal dye satılan şuruplar prospan artık onlarıda kullandık.sf yi hava olarakta veriyorum. Başka bir öneriniz var mı acaba ve neden bütün kışı böyle geçirdik?
D
Devran ..
3 Mayıs 2026 00:23
Mevsimlik alerji inan benim kizim da öyleydi taki 4 yasinda KBB götürdüm bakti ozman deloday diye alerjik şurubu verdi baya iyi oldu sonra oda etkisi düştü alerji bölümünü götürdüm alerji testi yapti doktor net bisey demedi 7 yaşında tekrar tekrar test yapın ozamn netleşir doktor alerji spreyi verdi ve kisin d vitamini kullandim kızım o kadar rihatlandiki simdide oglum oyle sik sik hasta oluyor ayni Burun tıkanıklığı nadiren öksürük ve ve göz alti morluğu ayni kizimda gibi gecen götürdüm KBB oda kızımı alerji rinit dedi ondan sik sik hastalanıyor alerji bölümünü goturcem çünkü doktor dedi kardeşi gibi dedi
E
Ece ..
3 Mayıs 2026 01:23
Benim takip ettiğim bir doktor (Hasret Akman) bu tür durumlarda bağışıklığı güçlendirmenin en iyi yolunun sabah yürüyüşleri olduğunu söylüyor, deneyin isterseniz
F
Fatma S. ..
3 Mayıs 2026 02:53
4 yaşındaki kızımı 2 kere kbb ye götürdüm alerjik rinit dediler 2 farklı sprey ve çiğneme tableti verildi geniz eti var denildi. Horlama sebebiyle götürmüştüm hiçbir değişiklik olmadı. D vitamini her kış kullanıyorum. Şurup işe yararsa aile hekimiyle görüşeyim teşekkür ederim.
Yükleniyor...