Sürekli Geniz Akıntısı

34 görüntüleme
D

Diren D.

3 Mart 2026 21:26
Kızım 3,5 yaşında ve geçen yıl (2024) Eylül ayından beri bitmeyen bir geniz akıntısı var. Sürekli antibiyotik verildi. En sonunda aklımıza kbb geldi gittik muayene oldu kızım, geniz eti %90 büyük çıktı ve geçtiğimiz aralık ayında geniz etini aldırdık. Ancak rahatlamadı. Hala sürekli hasta gibi. Viral enf. İçin test yapıldı geçen hafta tümü negatif çıktı. Sabah akşam burnunu sf ile açıyorum ona rağmen gece burnum tıkandı diye uyanıyor. Alerji testi yapıldı ve alerji tespit edilemedi. Doktora götürünce hemen akıntısı çok antibiyotik vereceğim diyor. Ne akıntısı bitiyor ne antibiyotik batağından çıkabiliyoruz. Nesi olabilir artık ne yapacağımı bilemiyorum.
R

Rabia Ş. ..

3 Mart 2026 21:28
Genellikle acile mi gidiyorsunuz?
D

Diren D.

3 Mart 2026 21:29

Rabia Ş.

Genellikle acile mi gidiyorsunuz?

Yok hayır pediatriye gidiyorum hep
R

Rabia Ş. ..

3 Mart 2026 21:30
Acildeki hekimler antibiyotik yazıp gönderiyorlar ya o yüzden sordum. Bactoblis pastil ve art de huile fly mix i bir araştırın derim.
D

Diren D.

3 Mart 2026 21:34

Rabia Ş.

Acildeki hekimler antibiyotik yazıp gönderiyorlar ya o yüzden sordum. Bactoblis pastil ve art de huile fly mix i bir araştırın derim.

Haklısınız. Teşekkür ederim önerirleriniz için. Bactoblis kullandı 2025 baharında ama hiç fayda göremedik. Diğerini araştıracağım. Sağolun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir