Sürekli Fışkırarak Kusma

85 görüntüleme
H

Hatice Ç.

2 Nisan 2026 20:14
Bebeğim 3 aylık olacak 4 gündür sürekli fışkırarak kusuyor yani günde 20 den fazla kustuğunu söyleyebilirim mama içiyordu, her zamanki içtiği miktarı 150 cc içemiyor 60 yada 90 içiyor bazen 120. İştah da azaldı diyebilirim. Mama içer içmez yada anne sütü emer emmez kusuyor bazen beslendikten 3 saat sonra bile kusuyor. Ne yapmam gerek destek bekliyorum bu konuda . Bu arada dün doktorumuza danıştık idrar tahlili yapıldı beklemedeyiz ama net bişi yok
H

Hatice Ç.

2 Nisan 2026 20:16
Bu arada kusma ile aynı gün gözde çapaklanmada oluşmuştu 3 gün sürdü bugün yok
İ

İpek D.

2 Nisan 2026 20:29
Bizimde aynıydı idrar ve kültür testi yapıldı enfeksiyon çıktı iğne oldu kızım 3 tane şimdi de şurup devam ediyoruz.
İ

İpek D.

2 Nisan 2026 20:30
3 ay bebeğe 150 biraz fazla gibi geldi bana acaba fazlasını mı çıkarıyor ki
H

Hatice Ç.

Kültür sonucunu bekliyoruz bizde tahlilde bişey yok gibi ama bilemedim salgın mı varmış acaba neymiş bu durum bilginiz varmı
H

Hatice Ç.

İpek Duman
Doymuyordu ki yeni 150 ye çıkmıştık
H

Hatice Ç.

2 Nisan 2026 20:31
İpek Duman
90 vs 60 içtiğinde de kusuyor her mama meme sonrası kusuyor
R

Rabia G.

2 Nisan 2026 20:33
Benim oğlum 2 yaş, fışkırarak kusuyordu. Adenovirüs çıktı maalesef. Bir şey yiyemediği için damardan serum aldı. 1 gece hastanede yattık. 2-3 güne toparladı.
H

Hatice Ç.

2 Nisan 2026 20:37
Rabia Gültekin
Benim oğlum 2 yaş, fışkırarak kusuyordu. Adenovirüs çıktı maalesef. Bir şey yiyemediği için damardan serum aldı. 1 gece hastanede yattık. 2-3 güne toparladı.
Ek bir test yapılmadı ama nasıl anlaşılır ki oğlunuzda kusma dışında başka semptom varmıydı acaba virüs için bizde sadece kusma ve göz çapaklanması oldu
R

Rabia G.

2 Nisan 2026 20:38
Hatice Çakır
Ek bir test yapılmadı ama nasıl anlaşılır ki oğlunuzda kusma dışında başka semptom varmıydı acaba virüs için bizde sadece kusma ve göz çapaklanması oldu
Önce kötü kokulu kaka yaptı. Sonra ne yese içse kustu. Halsizlik vardı.
H

Hatice Ç.

2 Nisan 2026 20:39
Rabia Gültekin
Önce kötü kokulu kaka yaptı. Sonra ne yese içse kustu. Halsizlik vardı.
Çok geçmiş olsun 🙏 umarım yeni bir virüs değildir daha rsv yeni atlattık 10 gün hastanede yattı
G

Gülşah K.

2 Nisan 2026 20:48
Geçmiş olsun Hatice Hanım. Eğer mama değişikliği yapmadiysanız fışkırarak kusması ve sayısı fazla gibi, imkaniniz varsa tekear görüşmeniz de fayda olabilir benim bebeğimde aynı şikayeti bir kaç ay önce yaşadı+ ishalle ve safra kusuyordu artık bağırsak dugunlenmesi tanısı almıştı. Mama değişikliği yaptiysaniz eğer mamayi azar azar vererek arttırın. sizi tedirgin etmek istemem. fiskirarak kusmasi yediğinin tamami ise pek fazlasi gibi değil bence
H

Hatice Ç.

2 Nisan 2026 20:52
Gülşah Kablan
Geçmiş olsun Hatice Hanım. Eğer mama değişikliği yapmadiysanız fışkırarak kusması ve sayısı fazla gibi, imkaniniz varsa tekear görüşmeniz de fayda olabilir benim bebeğimde aynı şikayeti bir kaç ay önce yaşadı+ ishalle ve safra kusuyordu artık bağırsak dugunlenmesi tanısı almıştı. Mama değişikliği yaptiysaniz eğer mamayi azar azar vererek arttırın. sizi tedirgin etmek istemem. fiskirarak kusmasi yediğinin tamami ise pek fazlasi gibi değil bence
Teşekkür ederim Gülşah Hanım 🙏 Farklı bi doktordan daha görüş almayı düşünüyorum normal gelmedi bana tamamını kusuyor çünkü bu arada mama değişikliği yapalı 1 ay oldu ama kusma 4 gündür
G

Gülşah K.

2 Nisan 2026 20:58
Bencede farklı hekim görüşü almanız iyi olur 4 gün uzun bir süre ve çocuk sıvı kaybı yaşıyor, şu an kaybedilen sıvı kaybının yerini dolduramiyor  sonuçlar çıkana kadar en azından bir tedavi yine uygulanması lazım kusmayı engellemek için. Allah şifa versin çok geçmiş olsun tekrar.
H

Hatice Ç.

2 Nisan 2026 21:05
Gülşah Kablan
Bencede farklı hekim görüşü almanız iyi olur 4 gün uzun bir süre ve çocuk sıvı kaybı yaşıyor, şu an kaybedilen sıvı kaybının yerini dolduramiyor  sonuçlar çıkana kadar en azından bir tedavi yine uygulanması lazım kusmayı engellemek için. Allah şifa versin çok geçmiş olsun tekrar.
Çok teşekkür ederim 🥹
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir