Sürekli Emme İsteği

93 görüntüleme
S

Seray E. K.

3 Temmuz 2025 10:32
Bebeğim 14 aylık bir hafta önce gece beslenmesini sonlandırdım öncesinde de meme isteği vardı ama şu an gündüz sürekli emmek istiyor sabah uyanınca, öğlen uykusundan önce ve akşam yatmadan önce emiyor ama aralarda sürekli bana geliyor ve emmek istiyor her istediği zaman vermeli miyim yoksa düzene devam mı etmeliyim sık emzirince gece düzeni bozulur mu
K

Kübra C.

3 Temmuz 2025 16:18
Sorduğunuz sorudan alakasız gece emmesini nasıl bıraktınız :(
S

Seray E. K.

3 Temmuz 2025 16:46
Gece 3 kere uyanıyordu ve emmeden kesinlikle uyumuyordu iştahsız bir çocuk kilo alımı da az olunca gündüz emme sayısını azalttım doktor tavsiyesi ile, onun takibinde gece iki kere uyanmaya başladı sonra havaların sıcak olmasından dolayı ilk uyandığında su teklif ettim önce istemedi zorlamadım ama her gün teklif ettim alıştı ilk uyandığında su sonra uyandığında meme verdim sonra bir gece hiç emmek istemedi sadece bir kere uyandı su verdim ve uyudu ben de bınu fırsat bildim ertesi gün ikinci uyanmasında meme vermedim biraz ağladı ama sonra uyudu üçümcü gün yine uyandı ağladı uyumadı kaldırdım odadan çıkardım gezdirdim biraz sonra tekrar uyutmayı denedim yine biraz ağladı ama sonra uyudu ve dördüncü gün artık meme istemedi sadece uyanınca su içip uyuyor
K

Kübra C.

3 Temmuz 2025 18:04
Teşekkür ederim 🫶🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir