Sürekli Emme İsteği 14 Aylık

55 görüntüleme
A

Aynur Y. ..

4 Ağustos 2025 12:57
Kızım 14 aylık yemeğini yediriyorum karnının doymus olduğuna eminim ama beni gördüğü an sürekli meme istiyor 20 dakika da bir sürekli emiyor Emzik de kabul etmiyor evde idare edebiliyorum ama disarida haliyle çok zor oluyor bu durum sütüm de ilk zamanlarda ki gibi değil doymuyor mu sebebi ne olabilir ?
A

Atiye M. Y.

4 Ağustos 2025 13:03
Merhaba benim kızım da öyleydi artık çok bunaldığım için 2 yaş doğum gününden birkaç gün sonra emzirmeyi sonlandırdık. Bunun sebebi üzüntüsünü, stresini, uykusunu, açlığını ve diğer duygularını dile getirmediği için ek olarak en çok güvendiği kişinin anne olmasından dolayı aç olmasa da henüz oyun kuramadıkları veya odak noktalarının çabuk dağılmasından dolayı memede harcayacağı vakti en çok mutlu olduğu yer olarak görüyor. Kim en mutlu olduğu yerde daha çok vakit harcamak istemez ki :)
K

Kübra A.

4 Ağustos 2025 14:02
ya da havalar cok sicak oldugu icin bebekler bizim cay icmemiz gibi hararet atmak icin bile yemekten sonra emmek isteyebiliyorlarmis cok garip gelmisti hana buda olabilir 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir