Sürekli Cıvık Sırta Çıkan Kaka

158 görüntüleme
S

Sıla s. ..

13 Aralık 2025 21:22
Bebeğim 5.5 aylık sadece anne sütü alıyor . 3 aylıktan beri sürekli cıvık mukuslu sırta çıkan kaka yapıyor demir ilacı aldığından beri kötü kokulu oldu .bütün kakalar sırta çıkıyor zıbın kalmadı desem yeridir bez bile en iyisi ama zırta kadar çıkan cinsten. Sizce normal mi b durum aşırı mukuslu ve cıvık hepsi sırta çıkıyor tek seferde 3-4 kerelik kaka yapıyor gibi o kadar fazla yapıyor .
Merve .

Merve ..

13 Aralık 2025 21:33
Bizde de öyle bizim çok kaka yapmıyor her yaptığında ama bende merak ediyorum neden böyle diye 4 ay 22 günlük
S

Sıla s. ..

13 Aralık 2025 22:01
Çevremden bi kaç kişiden daha duydum aynı sorunu bu dönemde doğan bebeklerde sütün çok yağlıdır ondan diyorlar ama bence sebep bu değil
Remziye A.

Remziye A.

13 Aralık 2025 22:19
Benim bebeğimde de durum aynı sebebi ne acaba
B

Berçem O.

14 Aralık 2025 02:34
Mukuslu ve cıvık kaka tek başına yeterli olmamakla beraber besin alerjisi durumu olabilir. Bizde de öyleydi sonra oğlum tam 4 aylıkken kakada kan gördük süt ve süt ürünleri alerjisi olduğu ortaya çıktı.
S

Sıla s. ..

14 Aralık 2025 04:36
Kakada kandan kastınız nasıl bir kan bende bazen çok kaka yaptığı günler bi kaç kere gördüm kakanın içinde kırmızı damarımsı bi kaç şey acaba buda kanmıdır
Merve .

Merve ..

14 Aralık 2025 10:59
Evet o kan ve genelde besin alerjisinde öyle gözüküyor
S

Sıla s. ..

14 Aralık 2025 13:17
Yarın randevu aldım götüreceğim yüzümüzdede var sivilce tarzı şeyler asla geçmiyordu demekki mutlaka besine alerjisi var

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir