Sürekli Ayakta Durma
106 görüntüleme

Sude G. ..
30 Mart 2026 12:14
8.5 aylık olacağız sürekli bizden destek alarak kalkmaya çalışıyor ayakta durmak istiyor. Adım atıyor. Zararlı mıdır? Emeklemiyor ama istediği her yere dönerek gidebiliyor

Ceren
30 Mart 2026 12:22
9.5 aylığız biz de kolundan tutup yürütüyoruz sürekli gezmek istiyo emeklemiyo bu bi gelişim basamağı değil emeklemeden yürüyebilir direkt bizimki sürünüyo ama sevmiyo onu da yürütmenin ayakta durmanın bi zararı olduğunu sanmıyorum

Sude G. ..
30 Mart 2026 12:26
9.5 aylığız biz de kolundan tutup yürütüyoruz sürekli gezmek istiyo emeklemiyo bu bi gelişim basamağı değil emeklemeden yürüyebilir direkt bizimki sürünüyo ama sevmiyo onu da yürütmenin ayakta durmanın bi zararı olduğunu sanmıyorum
E
Esma T.
30 Mart 2026 12:38
Bir sürü sekiz aylık olup yürüyen bebek var yani neden zararlı olsun ki anlamadım benim bebeğim de sekiz aylık biz de aynı şekilde sürekli ayakta durmaya başladık

Sude G. ..
30 Mart 2026 12:38
Bir sürü sekiz aylık olup yürüyen bebek var yani neden zararlı olsun ki anlamadım benim bebeğim de sekiz aylık biz de aynı şekilde sürekli ayakta durmaya başladık

Ceren
30 Mart 2026 13:26

Ceren
30 Mart 2026 13:28
Arkadaşımın bebeği 7 aylık doktor bastırmayın ayakta tutmayın nörolojik olarak zararlı demiş. Gözüm korktu açıkçası ama asla tutamıyoruz yani aynı şekilde sürekli gezmek istiyor bizimkide
S
Sümeyra B. ..
30 Mart 2026 17:45
Merhaba bizim doktorumuz kendi ayağa kalkıyorsa kalksın ama siz kaldırıp yürütmeye çalışmayın şu an hazır görünmüyor demişti

Latife K.
30 Mart 2026 18:16
Kendisi yapıyor zaten bebeklerde 9-18 ay arası yürüme normal. 9 aylık yürüyen de 17 aylık yürümeyen de normal