Sürekli Ayakta Durma

106 görüntüleme
Sude G. .

Sude G. ..

30 Mart 2026 12:14
8.5 aylık olacağız sürekli bizden destek alarak kalkmaya çalışıyor ayakta durmak istiyor. Adım atıyor. Zararlı mıdır? Emeklemiyor ama istediği her yere dönerek gidebiliyor
Ceren

Ceren

30 Mart 2026 12:22
9.5 aylığız biz de kolundan tutup yürütüyoruz sürekli gezmek istiyo emeklemiyo bu bi gelişim basamağı değil emeklemeden yürüyebilir direkt bizimki sürünüyo ama sevmiyo onu da yürütmenin ayakta durmanın bi zararı olduğunu sanmıyorum
Sude G. .

Sude G. ..

30 Mart 2026 12:26

Ceren

9.5 aylığız biz de kolundan tutup yürütüyoruz sürekli gezmek istiyo emeklemiyo bu bi gelişim basamağı değil emeklemeden yürüyebilir direkt bizimki sürünüyo ama sevmiyo onu da yürütmenin ayakta durmanın bi zararı olduğunu sanmıyorum

Arkadaşımın bebeği 7 aylık doktor bastırmayın ayakta tutmayın nörolojik olarak zararlı demiş. Gözüm korktu açıkçası ama asla tutamıyoruz yani aynı şekilde sürekli gezmek istiyor bizimkide
E

Esma T.

30 Mart 2026 12:38
Bir sürü sekiz aylık olup yürüyen bebek var yani neden zararlı olsun ki anlamadım benim bebeğim de sekiz aylık biz de aynı şekilde sürekli ayakta durmaya başladık
Sude G. .

Sude G. ..

30 Mart 2026 12:38

Esma Tiril

Bir sürü sekiz aylık olup yürüyen bebek var yani neden zararlı olsun ki anlamadım benim bebeğim de sekiz aylık biz de aynı şekilde sürekli ayakta durmaya başladık

Yanlız olmadığımızı bilmek rahatlattı🙏
Ceren

Ceren

30 Mart 2026 13:26

Esma Tiril

bence de herkes bana bilmem kimin dokuz aylık bebeği yürümüştü diye anlatıyo benimki geç kalmış gibi 😅
Ceren

Ceren

30 Mart 2026 13:28

Sude Garip

Arkadaşımın bebeği 7 aylık doktor bastırmayın ayakta tutmayın nörolojik olarak zararlı demiş. Gözüm korktu açıkçası ama asla tutamıyoruz yani aynı şekilde sürekli gezmek istiyor bizimkide

doktorlarla analarımızın bilgisi arasında kalıyoruz devamlı içinize nasıl siniyosa öyle yapın bazen anam haklı diyorum bazen doktor haklı diyorum 🤷🏽♀️
S

Sümeyra B. ..

30 Mart 2026 17:45
Merhaba bizim doktorumuz kendi ayağa kalkıyorsa kalksın ama siz kaldırıp yürütmeye çalışmayın şu an hazır görünmüyor demişti
Latife K.

Latife K.

30 Mart 2026 18:16
Kendisi yapıyor zaten bebeklerde 9-18 ay arası yürüme normal. 9 aylık yürüyen de 17 aylık yürümeyen de normal

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir