Sürekli Ağzına Kumaş Sokuyor
247 görüntüleme
A
Amina K.
24 Haziran 2026 09:39
Bebeğim bulduğu her şeyi ağzına sokup ağzında tutmayı seviyor. Çorapları, havlu, benim elbisem, peluş oyuncaklar vs. tabiri caizse kumaşı ağzına tıkıyor o şekilde oynuyor. Sizin bebeklerinizde benzer şeyler oluyor mu? Gelişimsel olarak acaba bir sorun mu bu

Özrin T. A.
Premium Üye
24 Haziran 2026 09:44
Hayır bir sorun değil gelişimin bir parçası. 3. Aydan başlayıp 2 yaşa kadar süren oral dönemde bebeğiniz. Herşeyi ağzıyla keşfediyor ayrıca da bazı nesneler onun diş etlerini kaşımasına yardımcı oluyor. O yüzden panik yapacağınız bir durum yok 😊

Göktenur B.
24 Haziran 2026 13:34
Benim bebeğimde öyle özellikle ıslak mendile bayılıyor elinden alınca ağlıyor çok yoruldum bu durumdan herşeyi ağzına sokmasından kitaba felanda bakamıyoruz fazla hemen ağzına götürmek istiyor çok normal bı durum bu ama beni çok yoruyor sürekli kontrol etme halindeyim

Özrin T. A.
Premium Üye
24 Haziran 2026 15:43
Benim bebeğimde öyle özellikle ıslak mendile bayılıyor elinden alınca ağlıyor çok yoruldum bu durumdan herşeyi ağzına sokmasından kitaba felanda bakamıyoruz fazla hemen ağzına götürmek istiyor çok normal bı durum bu ama beni çok yoruyor sürekli kontrol etme halindeyim
A
Amina K.
24 Haziran 2026 16:15
Hayır bir sorun değil gelişimin bir parçası. 3. Aydan başlayıp 2 yaşa kadar süren oral dönemde bebeğiniz. Herşeyi ağzıyla keşfediyor ayrıca da bazı nesneler onun diş etlerini kaşımasına yardımcı oluyor. O yüzden panik yapacağınız bir durum yok 😊
G
Gülcan Ş.
24 Haziran 2026 17:45
Benim de bebegım öyle ya ıslak mendil pek sever yerde ne bulursa ağzına alır
Z
Zanapkr
6 Temmuz 2026 11:28
Benim kızım şuan 22 aylık 4 5 aylıkken bu durumu bizde yaşadık ve endişelendik zmanala bıraktı ip çorap bez kumaş ne varsa oynamayı ağıza almayı çok seviyordu
Yükleniyor...