Sürekli Ağrısı Var Gibi Uyanması
108 görüntüleme
S
Serap G.
10 Temmuz 2025 18:37
Merhaba, bebeğim dört buçuk aylık 2 haftayı geckindir geceleri yarım saate bir kalkıyor ama normal şekilde değil sanki karnı agriyormus gibi kıvranarak dinlediğimde karnından sanki ishal sesi gibi ses geliyor beni 2 dk emip geri uyuyor süt alerjisi vardı doktor hafiften açmaya basla dedi sütlü bazı ürünler tüketmeye başladım onu yoksa kan ilacına başladık kan ilacı yapıyor olabilir mi kakasida hafif yeşile döndü bu şekilde sorun yaşayan oldumu gelişim açısından sorun yok
M
Melis Y.
10 Temmuz 2025 18:39
Benzer mi bilmiyorum ama 7 ayliga kadar gece uyanmalar sebebi gazdı bizim. Osman hoca gaz kaynakli olmaz diyo fakat şu şekilde oluyordu. Gazı geliyordu. Uykuda çıkaramıyor. Kıvranıyor. Uyanıyor gaz çıkartıyor. Sonra geri uykuya dalamadigi için tekrar uyutuyordum.
D
Duygu C. B.
10 Temmuz 2025 18:43
Süt alerjisi varsa ve diyeti açtıysanız kesin ondandır. Aynısını yaşadım. 2 hafta daha diyet yapın, anında kesiliyor. Sonra diyeti sadece fırınlanmış süt ürünleriyle yavaş yavaş açın. Probiyotik kullanmayı ihmal etmeyin. Yavaş yavaş düzeliyor. Kolaylıklar diliyorum
S
Serap G.
10 Temmuz 2025 18:45
Cevap için teşekkürler evet süt ve mantar alerjisi var . Kek ile başladım açmaya .probiyotik olarak ne kullandınız acaba
M
Melis Y.
11 Temmuz 2025 04:56
Yalnız alerjiniz varsa onu belirli bir düzende açmanız gerek. Bizm 5 buçuk aylıkken ek gıdaya başladık. Doktor 4 haftalik bir plan verdi. Bizde hem süt ürünleri hem de gluten alerjisi vardı. Gluteni 2. Haftada süt ürünlerini 4.haftada açtım. Süt ürünlerinde önce ben yedim. Ondan sonra 2 gün sonra ona açtım. Doğrudan onda da acmamıştım.