Sürekli Ağlıyor Bensiz Yapamıyor

84 görüntüleme
S

Sena A. ..

9 Haziran 2025 20:59
Hocam bebeğim 9 Ay 10 günlük. Yaklaşık olarak iki aydır beni görmeyince ya da başkası onu kucağına aldığında ağlıyor. Onu yalnız bırakıp hiç bir şey yapamıyorum. Sosyal gülümseme var. İsmine dönüp bakıyor. İnsanlarla iletişimi güzel. Baba, anne, dede, hadi, gel gibi kelimeler söylüyor. Ancak çok fazla ağlıyor. Ben ondan iki adım uzaktayken bile ağlıyor. Yanında olduğumda sürekli kucak istiyor. Ne yapmam lazım? Gerçekten çok yorucu bir süreç. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Y

Yıldız Ü. ..

10 Haziran 2025 17:53
11 ay 5 günlük dediklerin hala devam ediyor topluluk içine giremez oldum kimseyi yanimizda istemiyor sadece beni istiyor kucak bide yere bıraksam bile ağlıyor ne yapacağım bende bilmiyorum
G

Gizem E.

11 Haziran 2025 21:35
Güvenli görmüyor o yüzdendir. Benim oğlumda öyleydi şimdi yavas yavas düzeliyor 14 aylık oda yabancı yerde yine yere inmiyor kucakta ama annane babanne vs duruyor durmuyodu size güvendiği için öyle yapiyor keşif duygusu açık ve herşey korkunç geliyor bence zamanla tanıdıkça düzeliyor aklı ermeye basladıği zaman

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir