Sürekli Ağlıyor Acil

106 görüntüleme
N

Nisa B. ..

31 Aralık 2025 19:15
1 aylık bebeğim sürekli ağlıyor hiç uyumuyor atak haftasına mı girdi bilmiyorum morarana kadar ağlıyor 5 dk dinlenip tekrar devam ediyor uykusuzluktan kıpkırmızı oldu gözleri ne yapmalıyım çocuk perişan oldu
R

Rabia D. ..

31 Aralık 2025 19:20
Uykusuzluk döngüsünde de 5 dk da bir uyuyup uyanıyorlar uyku uyanıklık süresine dikkat edip bir deneyin derim benim de bebeğim 3 aylık o aylarda gaz sancısıyla birlikte bu durumu yaşadım ikisi birbirine karıştı ama uyanıklık süresine dikkat edince toparladı
N

Nisa B. ..

31 Aralık 2025 19:24
Uyutmaya çalışıyorum ama uyumuyor zaten doğduğundan beri kucakta uyuyordu beşiğinde ağlıyordu gece gündüz kucakta uyuyordu artık kucakta da uyumuyor gazlı bir bebek probiyotik ve gaz damlası da kullanıyoruz
Melek M.

Melek M.

31 Aralık 2025 19:48
Muhtemelen gazı oluyor. Biz de o dönemde baya uykusuz kaldık. Hem ağlıyor hem uyumuyordu ama sonradan düzeldi
Y

Yağmur Ö.

31 Aralık 2025 19:52
Meme mi mama ile mi besleniyor ? Sorun açlık olabilir mi benim bebeğimde o ayda dediğiniz şekilde ağlıyrdu mama ile besleniyordu sadece meğerse mama dozu az geldiği içinmiş arttırdığımız gün düzelmişti çocuk
T

Tuğba K.

31 Aralık 2025 20:02
Banyo yaptır bi belki biraz rahatlar
O

Ozlem

31 Aralık 2025 20:25
Hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben bir tane gaz damlası kullanmıştım bebeğime daha da kötü yapmıştı. İnternetten araştırdığımda böyle sıkıntı yaşayan çok olmuş kıvranıyordu resmen onu kestiğimde daha da azaldı gazı . Başka damlaya geçtim Acaba damlayı kullanmaya başladıktan sonra mı daha çok arttı ki. Emziriyorsanız sizin yedikleriniz de gaz yapıyor olabilir. Ben ilk zamanlar baktıgımda çoğu şey gaz yapıyordu. Kendinizde kimyon içebilirsiniz yarım çay bardağı su 1 çay kaşığı kimyon karıştırıp günde 4 kez. Kolikliği azaltır. Gebelik eğitiminde demişlerdi. Gaz masajı aynı şekilde düzenli yapınca oda güzel çıkarıyor. Clinikidin masaj yağını kullanmıştım yorumlarına bakabilirsiniz. Onuda kullanmıştım .Etkili oldugunu düşünüyorum
N

Nisa B. ..

31 Aralık 2025 21:09
@Yağmur Özden anne sütüyle besleniyor sağıp biberonla veriyorum ya da normal emiyor
N

Nisa B. ..

31 Aralık 2025 21:10
Sab simplex damla kullanıyorum onu da kullanmasam daha kötü oluyor çocuk masaj vb denedim ama olmuyor ne yapmalıyım bilmiyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir