Sürekli Ağlıyor

90 görüntüleme
H

Hüsrev G. C. N. 6. İ.

31 Mayıs 2026 13:05
Kızlar bebeğim 1 aylık oldu. Gözleri açıkken sürekli ağlıyor daha 5 dakika iletişim kuramadık. Sadece uyurken ve biberon içerken duruyor onun dışında uyandı mı hep ağlıyor bu ne zaman geçicek dışarı bile çıkmak istemiyorum ağlıcak diye
Ebru K.

Ebru K.

31 Mayıs 2026 13:06
Gazını kontrol edin bebeğin özellikle ilk dört ay gazı çok oluyor muhakkak gazını çıkarmadan yatirmayin
D

Deniz

Premium Üye
31 Mayıs 2026 13:10
Maalesef ilk iki ay civarı iletişim neredeyse sıfır bu açıdan kendinizi biraz hizmetkar gibi hissediyor olabilirsiniz ama bu geçecek ve sizi tanımaya başladığında göz teması gülümsemeler eklenecek ortalama ikinci ayda ama tabi ki her bebek için farklı zamanlama olabilir doktor takiplerinde gelişim süreçleri normal deniyorsa çok takılmamak gerekiyor. İlk ay gaz, kirli bez, emme isteği, yakınlık isteği o kadar sırayla ve sık birbiri ardına geliyor ki bu insana kesintisiz gibi geliyor sırayla ihtiyaçları karşılamaktan başka bir seçenek olmuyor bazen, umarım daha sakin günler yakındır sizin için:)
İ

İnanç B.

31 Mayıs 2026 14:24
Ben 3 ay evden çıkmadım arabada bile ağlıyor sürekli emmek istiyor ayrı kalamıyoruz bir yere gidince tek başıma başka odada oturuyorum 3 aydan sonra azalmaya başladı bu durum yavaş yavaş düzeliyor merak etmeyin hiç geçmeyecek sanıyorsunuz gerçekten
E

Ebru A.

31 Mayıs 2026 14:42
Benim bebeğimde öyleydi doğduğundan beri hep ağlayan bebekti kolik dediler gazı vardır dediler ama benim bebeğim gazlı bir bebek değildi vardı ama ağlaması gazdan değildi , bir doktora gittik 2.5 aylık olmuştu artık doktor bu zamanlarda azalmasını yani biraz iyi olmasını bekliyoruz demişti reflüden şüphelendi ve şurup verdi reflü için o şurubu içtiği ilk gün bile o kadar fark etti ki , misafir geldiğinde durmayan bebeğim ağlamaktan ben misafirlerin yanında hiç değildim zaten ama o gece bebeğim kendi kendine durdu , sonra kullandım gerçekten de reflüymüş, benimkisinin kusması yoktu , hani fışkırarak bile hiç çıkarmıyordu sizde bi takip edin sessiz çığlık mi reflü mü ne diyorlar ben o zamandan sonra rahatladım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir