Sürekli Ağlıyor

190 görüntüleme
Ö

Özlem ..

15 Mayıs 2026 20:10
Bebeğim 13 haftalık son 1 haftaya kadar çok sakin bir bebekti uykuya çok rahat geçerdi ama son 1 haftadır max yarım saat uyuyor sürekli ağlayarak uyanıyor yada irkiliyor,akşamları ağlama kriziyle yatırıyorum. Sebebi ne olabilir?
G

Gamze Ç.

15 Mayıs 2026 20:16
Kundak yapın 3. Ay atağındadır geçer birkaç güne
Ö

Özlem ..

15 Mayıs 2026 20:17
Gamze Çelik
Kundak yapın 3. Ay atağındadır geçer birkaç güne
Doğduğundan beri kundaklattırmadı
E

Ebru

15 Mayıs 2026 20:30
Atak dönemidir Özlem hanım. Maalesef ilerleyen süreçte daha sık karşılaşacaksınız bu tablo ile hele 4. Ay atağı bir uyku gerilemesi oluyor geçmiyor bitmiyor 🥲
Ö

Özlem ..

15 Mayıs 2026 20:33
Ebru
Atak dönemidir Özlem hanım. Maalesef ilerleyen süreçte daha sık karşılaşacaksınız bu tablo ile hele 4. Ay atağı bir uyku gerilemesi oluyor geçmiyor bitmiyor 🥲
Kriz anı için bi çözümünüz var mı 沈Kucakta istemiyor
E

Ebru

15 Mayıs 2026 20:39
Özlem
Benim kızım bu atakta memeye düştü sadece memede sakinliyor ve memede uyuyor. Ama size tavsiye etmem ben yeter ki sussun yeter ki uyusun diye memeye alıştırdım şimdi dönemiyorum. Eğer uykuya aşırı direniyor aşırı ağlıyorsa o an uyutmayın kendi haline bırakın bir müddet sonra yorgun düşüp durgunlaşıyorlar o zaman daha rahat uyutursunuz.
İ

İnci Ö.

Premium Üye
15 Mayıs 2026 20:40
Özlem
Happy song diye bir şarkı var onu açabilirsiniz bizde o zamanlar işe yarıyordu hatta 9 aylık olduk ve halen o şarkı çalınca susuyor oğlum. Bebekler üstünde olumlu etkisi olduğu kanıtlanmış
Ö

Özlem ..

15 Mayıs 2026 20:40
Ebru
Benim kızım bu atakta memeye düştü sadece memede sakinliyor ve memede uyuyor. Ama size tavsiye etmem ben yeter ki sussun yeter ki uyusun diye memeye alıştırdım şimdi dönemiyorum. Eğer uykuya aşırı direniyor aşırı ağlıyorsa o an uyutmayın kendi haline bırakın bir müddet sonra yorgun düşüp durgunlaşıyorlar o zaman daha rahat uyutursunuz.
Meme vermemeye çalışıyorum emdikçe gazı artıyor
Ö

Özlem ..

15 Mayıs 2026 20:41
İnci Öz
Happy song diye bir şarkı var onu açabilirsiniz bizde o zamanlar işe yarıyordu hatta 9 aylık olduk ve halen o şarkı çalınca susuyor oğlum. Bebekler üstünde olumlu etkisi olduğu kanıtlanmış
Onu da denedim beyaz gürültüde açtım işe yaramıyor maalesef ağlamaktan yorgun düşene kadar ağlıyor
S

Seda F. Ş.

Premium Üye
15 Mayıs 2026 20:51
Bende de aynı sorun var ne emmek istiyor ne uyumak. 11 haftalığız. Akşam olunca çıldırmalık resmen
E

Elif A.

15 Mayıs 2026 20:54
Bizimde öyle zifiri karanlıkta biraz sakinliyor gibi geldi sadece kucağımda emzikle yatıyorum yoksa uyumuyor
Ö

Özlem ..

15 Mayıs 2026 20:54
Elif Aydın
Bizimde öyle zifiri karanlıkta biraz sakinliyor gibi geldi sadece kucağımda emzikle yatıyorum yoksa uyumuyor
Sorun şu ki emziği de istemiyor artık zorla veriyorum çoğu zaman acaba diş mi diyorum ama erken diş için de
R

Rabia

15 Mayıs 2026 21:05
Aç olup olmadığından emin olun aç olan bebek huzursuz olur uykusu tutmaz
Ö

Özlem ..

15 Mayıs 2026 21:06
Rabia
Aç olup olmadığından emin olun aç olan bebek huzursuz olur uykusu tutmaz
Bez sayısı normal aç olduğunu sanmıyorum açıkcası
R

Rabia

15 Mayıs 2026 21:17
Özlem
Bez sayısı normal aç olduğunu sanmıyorum açıkcası
5 tane dolu dolu bezi var mı? Sadece ıslatması yetmiyor ele gelmesi lazım. Her bebekte farklıdır ama benim bebeğimde de öyle olmuştu meğerse sütüm yetmiyormuş aç kalmış
Ö

Özlem ..

15 Mayıs 2026 21:19
Rabia
5 tane dolu dolu bezi var mı? Sadece ıslatması yetmiyor ele gelmesi lazım. Her bebekte farklıdır ama benim bebeğimde de öyle olmuştu meğerse sütüm yetmiyormuş aç kalmış
3 4 dolu dolu dolu bez 2 3 kez de kakalı bez alıyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir