Sürekli Ağlama ve Emme İsteği
153 görüntüleme
T
Tuğçe
2 Aralık 2025 10:39
Merhaba,5 ay 1günlük erkek bebek sürekli ağlıyor geceleri uyanıp ağlıyor uykusunda ağlıyor kucağa alınca emmek istiyor emerken sakinleşip uyuyor memeden ayrıldığı gibi ağlamaya başlıyor gündüzleri de sürekli ağlıyor yine aynı şekilde uykuda ayrı uyurken ayrı ağlıyor ve sakinlessin diye emziriyorum ama göğüslerim aşırı yumuşadı 3 4 saat durunca sertleşiyor ama o kadar durmuyor sürekli aynı göğsü vermek gerekiyor biriksin diye ama yine de yarım saat en fazla bir saatte emmek istiyor acaba sorun ne sütüm yetmiyor mu diye içim içimi yiyor günde 4dolu bezi var 3gündür kaka yok dişlerinde şişlik renk değişimi yok
A
Ayşe D.
2 Aralık 2025 12:18
dişlerinde şişlik renk değişimi gibi bulgular olmaması diş sancısı çekmedikleri anlamına gelmiyor malesef diş uzun bi süreçte çıkıyor muhtemelen diştendir diş sancısı sürekli emme isteği ve huzursuzluk yapar tetagil varsa ya da zeytinyağına biraz karanfil kırıp koyarak dişlerine sürmeyi bi deneyin rahatlarsa diştir muhtemelen
T
Tuğçe
2 Aralık 2025 12:25
Tetagilin herhangi bir zararı yan etkisi kullanım süresi var mı bilginiz var mı yada siz kullandınız mı ise yarar zararsız bir şey midir bilgim olmadığı için soruyorum
A
Ayşe D.
2 Aralık 2025 12:51
tetagili osman hocada öneriyor 3 aydan sonra kullanmaya başladım ben herhangi bi zararını görmedim aksine rahatlattı 4 saatte bir kullanılabiliyor sanırım ama o kadar sık gerek yok günde max 2 kullandım
T
Tuğçe
2 Aralık 2025 13:05
Çok teşekkür ederim ilginiz için
İ
İbrahim
5 Aralık 2025 19:34
Mama vermiyorsunuz heralde boy kilo durumu nasıl uyanıkken oyun oynamıyor mutlu değilse açlıkta olabilir
T
Tuğçe
6 Aralık 2025 06:34
Merhaba, mama vermiyoruz istemiyor mamayı tadını alınca püskürtüyor boy kilo durumu çok iyi doktorumuz çok iyi ilerlediğini söylüyor. Oyun oynuyor ama çok kısa süreli. Tetagil verdik bir ise yaramadı sanırım diş degil ağrı kesici verince bizden iyisi yok ama ilaç yoksa sürekli ağlıyor hala neresi ağrıyor çözebilmiş değilim henüz.