Sürekli Ağlama Mamayı Reddetme

212 görüntüleme
İ

İlknur O. ..

8 Temmuz 2026 22:30
34+5 doğdu şuan 72 günlük 18 günlük yoğun bakım geçmişimiz var 40 ı çıktıktan sonra sürekli huzursuz çok az uyuyor uyanık kaldığı her an ağlıyor hiç durmuyor. Mamayı içmek istemiyor kavga ediyor biberonla ne yapacağımı şaşırdım artık neden böyle yapıyor olabilir
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
8 Temmuz 2026 22:31
Doktor yorumu nedir? Kolik olabilir mi gaz sancısı çekiyor olabilir
B

Büşra E. ..

8 Temmuz 2026 22:33
Genelde gaz sancısı oluyor prematürelerde özellikle oluyor o yönde çalışma yapın sıcak masaj kimyon vs şifa olsun
İ

İlknur O. ..

8 Temmuz 2026 22:34
Hatice Erol
2 gün önce acile götürdüm kan tahlili baktılar idrar veremedik kan temiz bağırsaklarda yoğum bir gaz izlenimi yok dedi gazını falan çıkartıyor tuvaletini de rahatça yapıyor
İ

İlknur O. ..

8 Temmuz 2026 22:36
Büşra Erdoğan
Genelde gaz sancısı oluyor prematürelerde özellikle oluyor o yönde çalışma yapın sıcak masaj kimyon vs şifa olsun
Teşekkür ederim her yolu deniyorum ama hiç fayda etmiyor gün geçtikçe daha kötü oluyor gibi
İ

İlknur O. ..

8 Temmuz 2026 22:37
Hatice Erol
Birde bulantı ve kusma için ilaç yazmış ama kusmamız hiç yok neredeyse
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
8 Temmuz 2026 22:44
İlknur Osmanoğlu
Birde bulantı ve kusma için ilaç yazmış ama kusmamız hiç yok neredeyse
Tabi acil doktoru daha iyi bilir ancak kusma yok ise ben ilacı kullanmazdım. Mama ile besleniyor ise biberon ucu yavaş veya hızlı akış olabilir mi? Mama ısısı da en büyüm etkenlerden biriymiş. Benim bebeğim emmedi sağarak hem mama hem süt verdim ama 40 ından sonra sürekli mamaya devam ettik. Biberon akışı hızlı olunca içmiyor o yüzden halen 2 numara uç ile ilerliyorum. Dilerseniz birde yukarıda saydıklarımı bir deneyin. Çok geçmiş olsun.
D

Duygu ..

8 Temmuz 2026 22:46
Alerji maması deneyin isterseniz belki de süt alerjisi vardır doktora danışın önerebilir
İ

İlknur O. ..

8 Temmuz 2026 22:51
Yok ilacı almadım bile bulantı ve kusma olayını duyunca. Bende aynı şekilde 2 numara olan ile veriyorum acaba az geliyor diye düşünüp başka biberonla da denedim onla da yok . Bende aynı şekilde 40 ına kadar sadece anne sütü sagıp verdim yetmeyince mamaya başladım şuan emiyor da ama yeticek kadar gelmiyor malesef her yolu herşeyi denedim ama bir çözüm bulamadım son çareyi buraya yazmakta buldum
İ

İlknur O. ..

8 Temmuz 2026 22:54
Duygu
Alerji maması deneyin isterseniz belki de süt alerjisi vardır doktora danışın önerebilir
Herhangi bir belirtisi oluyor mu süt alerjisinin. İkinci çocuğum ama hiç bilmiyorum ilkinde bu tarz şeyler yaşamadık mama soğuk bile olsa içerdi
Hatice E.

Hatice E.

Premium Üye
8 Temmuz 2026 22:56
İlknur Osmanoğlu
Yok ilacı almadım bile bulantı ve kusma olayını duyunca. Bende aynı şekilde 2 numara olan ile veriyorum acaba az geliyor diye düşünüp başka biberonla da denedim onla da yok . Bende aynı şekilde 40 ına kadar sadece anne sütü sagıp verdim yetmeyince mamaya başladım şuan emiyor da ama yeticek kadar gelmiyor malesef her yolu herşeyi denedim ama bir çözüm bulamadım son çareyi buraya yazmakta buldum
3 numara biberon ucu denediniz diye anlıyorum, mamayı beğenmiyorda olabilir tabi doktora sormadan değiştirmeyin ama aynı segment mama alternatifide araştırabilirsiniz. Ben hipp organik combiotik kullanıyorum bebeğimde hafif reflü var doktorum sma comfortu dene demişti 2 kere denedim ancak çok kustu diye hippten devam ettim.
İ

İlknur O. ..

8 Temmuz 2026 23:04
Değiştirdim malesef o da işe yaramadı bende hipp kullanıyorum ondan başlamıştım değiştirdiğim mama kabız yaptı tekrar hippe döndüm
D

Duygu ..

9 Temmuz 2026 00:27
İlknur Osmanoğlu
Herhangi bir belirtisi oluyor mu süt alerjisinin. İkinci çocuğum ama hiç bilmiyorum ilkinde bu tarz şeyler yaşamadık mama soğuk bile olsa içerdi
Kakada mukus yada kan, gürültülü kaka yapma, karın gurultusu oluyor genelde
İ

İlknur O. ..

9 Temmuz 2026 01:11
Duygu
Kakada mukus yada kan, gürültülü kaka yapma, karın gurultusu oluyor genelde
Yok bunların hiç biri yok
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir