Sürekli Ağlama
132 görüntüleme
Y
Yağmur
8 Şubat 2026 18:53
Bebeğim 56 günlük bir kaç gün sonra 2 aylık olcak ama bir şeyi çok merak ediyorum anneler sizden bir cevap bekliyorum benim bebeğim sürekli ağlıyo uyanırken uyurken üst değiştirirken emerken yani uykuları zaten şuan bozuldu gündüzleri hiç uyumuyo neredeyse uyusada uyanıyor hemen ama bu sürekli ağlama durumu normal mi bizle aynı yaşta olan bebeklerde de bu şekilde mi yoksa bu sürekli Herşeye ağlama durumu bize mi özel
C
Ceyda Ü.
8 Şubat 2026 19:10
Merhaba, genelde bu aylarda gaz sorunu oluyor. Benim bebeğimde akşam 7 den sonra sürekli ağlardı. Emzirdikten/biberon verdikten sonra dik pozisyonda 15 dakika bekletip gazını çıkartın sonrasında masaj yapıp aşağıdan gazını çıkartmasına yardımcı olabilirsiniz. Akşamları ılık suda banyo yapmak masaj yapmak biraz daha rahatlatıyor.

Betül E.
8 Şubat 2026 19:23
Bizim ilk 3 ayımız böyle geçti aralıksız günün gçher saati her yerde sürekli ağlıyordu. Gazlı bir bebekti 3 ayda kendi gaz çıkarmayı öğrendi daha da rahatladı. Şimdi 8. Ayın içindeyiz son 2 -3 aydır sadece uykusu gelince ya da acıkınca ağlıyor. Bu bir süreç çok zor bir süreç ama 3 aydan sonra nefes alabileceksiniz.🙏🏻
Y
Yağmur
8 Şubat 2026 19:29
Merhaba, genelde bu aylarda gaz sorunu oluyor. Benim bebeğimde akşam 7 den sonra sürekli ağlardı. Emzirdikten/biberon verdikten sonra dik pozisyonda 15 dakika bekletip gazını çıkartın sonrasında masaj yapıp aşağıdan gazını çıkartmasına yardımcı olabilirsiniz. Akşamları ılık suda banyo yapmak masaj yapmak biraz daha rahatlatıyor.
Y
Yağmur
8 Şubat 2026 19:30
Bizim ilk 3 ayımız böyle geçti aralıksız günün gçher saati her yerde sürekli ağlıyordu. Gazlı bir bebekti 3 ayda kendi gaz çıkarmayı öğrendi daha da rahatladı. Şimdi 8. Ayın içindeyiz son 2 -3 aydır sadece uykusu gelince ya da acıkınca ağlıyor. Bu bir süreç çok zor bir süreç ama 3 aydan sonra nefes alabileceksiniz.🙏🏻

Betül E.
8 Şubat 2026 19:32
Valla bir an önce inşaAllah 3. Aya geçeriz ve atlarız bu ağlamaları gerçekten çok zorrr
C
Ceyda Ü.
8 Şubat 2026 19:54
İZin vermiyor ki masaj yapmaya üst gazı çıkarıyoruz kolay bir şekilde ama alt gazda zorluyo bizi izin vermiyor
S
Sema A. ..
8 Şubat 2026 20:10
Benim oğlumda gazlıyor masaj yapmayı karın üstü durmayı dahi sevmiyordu hala sevmiyor 4 aylık oldu. 2 ay civarı piyanolu oyun halısı aldım sürekli hareket etti gazını çıkardı bana çok yardımcı oldu o oyuncak. 3 aydan sonra azalıyor kendileri çıkarıyor gazlarını merak etmeyin🍀

Hilal İ. ..
8 Şubat 2026 20:17
Çok geçmiş olsun benim bebeğim de aynıydı hep ağlardı hep kucaktaydı 4 aylık daha yeni geçti gaz sancıları ben damla ds kullandım masaj da yaptım hiçbir şey geçirmiyor maalesef Allah kolaylık versin 🙏🏻💐yine de bi gaia bağırsak düzenleyiciyi doktorumuz önermişti denemeye değer
D
Deniz ..
8 Şubat 2026 21:17
Benim bebeğim de 2 ay 10 günlük dediğiniz gibi ağlıyor.özellikle akşam saatleri . Doğduğundan beri aynı reflü gaz hepsi birleşiyor. Yatakta yatıramıyorum ana kucağında bazen. Genelde kucağkm da.aynı durumdayız yani. Umarım annelerin dediği gibi 3 ayda gecer , gercekten cok zor..
Y
Yağmur
11 Şubat 2026 06:37
Benim bebeğim de 2 ay 10 günlük dediğiniz gibi ağlıyor.özellikle akşam saatleri . Doğduğundan beri aynı reflü gaz hepsi birleşiyor. Yatakta yatıramıyorum ana kucağında bazen. Genelde kucağkm da.aynı durumdayız yani. Umarım annelerin dediği gibi 3 ayda gecer , gercekten cok zor..
E
Ezgi T. M.
11 Şubat 2026 07:29
İZin vermiyor ki masaj yapmaya üst gazı çıkarıyoruz kolay bir şekilde ama alt gazda zorluyo bizi izin vermiyor