Sürekli 38.5

430 görüntüleme
B

Betül K.

Premium Üye
12 Ağustos 2026 09:00
Bebeğimin ateşi 38.5 dün acile gittim serum verdiler düştü eve geldik uyuttum yine çıktı 6 saatte 1 Calpol veriyorum geceden beri en düşük37.8 oldu boğazında kızarıklık varmış CHP’si 1.98 antibiyotik verdiler ama kullanmak istemiyorum 8 buçuk aylık ne yapmam lazım başına gelen var mı
L

Lütfiye Z. ..

12 Ağustos 2026 09:03
Bizde de aynı durum vardı. 3 gün direndim ateş düşmedi. Mecbur antibiyotiği kullanıyorum şimdi.
B

Betül K.

Premium Üye
12 Ağustos 2026 09:03
Lütfiye Zırh
Bizde de aynı durum vardı. 3 gün direndim ateş düşmedi. Mecbur antibiyotiği kullanıyorum şimdi.
Sizinde mi boğaz enfeksiyonu
L

Lütfiye Z. ..

12 Ağustos 2026 09:04
Evet
K

Kübra N. A.

Premium Üye
12 Ağustos 2026 09:15
Antibiyotiği kullanmadığınız her gün enfeksiyon daha da büyüyecektir ben de kullanmayı sevmiyorum ama benim oğlumun da inatçı bir ateşi var ve enf büyük mecburen kullanıyoruz
Ebru K.

Ebru K.

12 Ağustos 2026 09:50
Bizde aynı durumu yaşadık boğaz enfeksiyonu çocuğum çok çekti çok ateşi oldu mecbur antibiyotik kullandım şuan antibiyotiğin [5.gunundeyim](5.gunundeyim) ama şükürler olsun kızım toparladi
B

Betül K.

Premium Üye
12 Ağustos 2026 10:13
Sanırım bende başlamalıyım
Y

Yasemin

23 Ağustos 2026 22:54
Düzensiz ateş var boğazlarında sırtında bir sorun yok dedi doktor ateşi çıkmasına yakın kustu ateş 37.8 uykudan sonra oldu aynı durumu yaşayan var mı varsa ne yaptınız
B

Betül K.

Premium Üye
24 Ağustos 2026 05:28
Yasemin
Düzensiz ateş var boğazlarında sırtında bir sorun yok dedi doktor ateşi çıkmasına yakın kustu ateş 37.8 uykudan sonra oldu aynı durumu yaşayan var mı varsa ne yaptınız
8 aylık mı bizim ki dişti dişi patlattı rahatladı ben 15 dk ılık suda oynattım limon sürdüm ayaklarına 3. Gün düzeldi
B

Betül K.

Premium Üye
24 Ağustos 2026 05:29
Yasemin
Burdan takip ettim ama hastalık takipten
Y

Yasemin

24 Ağustos 2026 08:06
Betül Kocatürk
8 aylık mı bizim ki dişti dişi patlattı rahatladı ben 15 dk ılık suda oynattım limon sürdüm ayaklarına 3. Gün düzeldi
19 aylık dış sürecinde hiç böyle olmadı salgın var diye duydum çocuklarda 3gun ateş yapıp sonra normale dönüyormuş ama
B

Betül K.

Premium Üye
24 Ağustos 2026 08:35
Yasemin
19 aylık dış sürecinde hiç böyle olmadı salgın var diye duydum çocuklarda 3gun ateş yapıp sonra normale dönüyormuş ama
Evet ben ve arkdaşımın çocuğu 3 gün ateşlendi sonra düzeldi öksürük oldu sonrasında geçti ama 15 dk küvette ılık su ile oynattım onu iyi gelmişti 2-3 kez yaptım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir