Sünnet Yöntemi Ne Olmalı
837 görüntüleme
A
Ayşe N. ..
25 Nisan 2026 17:56
Merhaba oğlum 4 aylık sünnet yaptıracağız ama hangi yöntemle yaptırsak karar veremiyoruz. Çoğu kişi dikişli sünneti öneriyor bazıları klipsli deneyimli annelerden yorum bekliyorum
M
Melda E.
25 Nisan 2026 20:16
Ben bebeğimi cerrahi yöntemle (dikişli) sünnet yaptırdım. Doktorlarla görüşmelerim ve araştırmalarım sonucunda kafama o yöntem yatmıştı. İşlemi üroloğun yapması, hastane-ameliyathane ortamı içerisinde olması (klipsli yöntemi genelde doktorlar klinikte yapıyordu) önceliğimdi.
A
Ayşe N. ..
25 Nisan 2026 21:37
Ben bebeğimi cerrahi yöntemle (dikişli) sünnet yaptırdım. Doktorlarla görüşmelerim ve araştırmalarım sonucunda kafama o yöntem yatmıştı. İşlemi üroloğun yapması, hastane-ameliyathane ortamı içerisinde olması (klipsli yöntemi genelde doktorlar klinikte yapıyordu) önceliğimdi.
M
Melda E.
25 Nisan 2026 22:02
Sabahtan oldu işlemi ilk gün biraz halsizliği vardı ama geçti uzun sürmedi. Sadece kucakta taşırken değip acıtırsak diye tereddüt etmiştik dikkatli taşımıştık hep ama doktor bir sorun olmayacağını, acımayacağını söylemişti. Dikişler kendiliğinden düştü doktorun almasına gerek kalmadı.
Yükleniyor...