Sünnet Süreci
74 görüntüleme
N
Nur G. ..
8 Temmuz 2025 14:24
Bebegim 7 aylık doktorlar sünnet ettirmem gerektiğini söyledi fakat ben tedirginim. Kaç günde iyileşir kolay mı süreci öğrenmek istiyorum. Benimle tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
E
Elif M. Ç.
8 Temmuz 2025 14:54
Oğlum 4 aylıkken sünnet oldu kullandığımız kremler dışında her gün 15 dk ılık suda oturtmamızı söylemişti dr 10 gün boyunca kolay iyileşti oğlum sadece ilk çişini yaparken ağlamıştı yandığı için. Ama benim bebeğim kilolu olduğu için maalesef yapısıklık oldu 9/10 ay sonra. Gidip tekrar açtırdık suan 17 aylık sorun yok şimdilik
N
Nur G. ..
8 Temmuz 2025 14:57
Sizin daha küçükken olmuş bende keşke daha küçükken yaptırsaydım çok hareketlendi simdi. Sünnet işlemi sırasında ağrı acı hissediyor mu bebekler acaba?
H
Hiranur Y. K.
8 Temmuz 2025 15:09
Merhaba 3.5 aylıkken sünnet oldu oğlum. İlk cisinde dahi ağlama olmadı. Çok kolay atlattık verilen kremi ve ilaçları kullandım 4 gün kutu ile bezledim sonra çıkardık. Bende tedirgindim fakat kolay oldu.
H
Hiranur Y. K.
8 Temmuz 2025 15:11
Ayrıca sadece anestezi iğnesi vurulurken canı yandigi için ağladı. Sünnet esnasında sessiz sakin bir şekilde durdu. Yanınıza önceden sagilmis süt de götürebilirsiniz o esnada ağlarsa sakinlestirmek için
B
Büşra T.
8 Temmuz 2025 15:13
Bir arkadaşım 1,5 yaşında yaptırdı çocuğu tutarken çok zorlandık daha bilinçlenmeden yaptırın bence 1 hafta 10 günde iyileşiyor zaten
E
Elif M. Ç.
8 Temmuz 2025 15:35
Biz sünnete gitmeden 1 saat öncesinde uyuşturucu krem sürmüştük zaten o yüzden ağrısı olmadı sadece uyuşturucu kremin üstüne iğne yaparken biraz sızlandı ama anlık bir şey 
N
Nur G. ..
8 Temmuz 2025 18:44
Anlattığınız tecrübeleriniz için teşekkür ederim içim rahatladı biraz.🫶 Sağılmış süt hiç aklıma gelmemişti 🫠