Sünnet Sonrası Pipisi Yok

106 görüntüleme
İ

İlayda B. Ö.

7 Ağustos 2025 15:05
Oğlum 7 aylık olucak ve 5,5 aylıkken sünmet oldu sünnetten sonra pipisi içeri kaçtı ve görseniz dümdüz anca elimle bastırarak çıkartmaya çalışuyorum ama bu durum beni çok tedirgin ediyor yaşayan var mı güncel kilosu 10
S

Sibel K.

7 Ağustos 2025 15:55
7 aylık kilosu fazla o yüzden içeri kaçıyor biz 1 buçuk yaşına geleceğiz kilosu 10.800 erkek bebek sünnet olmadı ama olursa bizdede içeri kaçma söz konusuymuş bence kilodan kaynaklı o bebek yaglarını atması gerekiyormuş sünnet olması için bizim doktorumuz içine kacar düzelsin öyle dedi
Ş

Şule G.

7 Ağustos 2025 16:03
Bende sünnetten sonra doktora bu sebeple kontrole götürdüm. Erkek bebeklerde yapısal olarak yağ o bölgede olduğu için içeri göçmesi normal dedi. Yürüyüp hareketlendikçe o bölgedeki yap dokusu azaldıkça normale döner dedi. Gerçektende birkaç ay sonra kilo alımı yavaşladıkça normale döndü. İçiniz rahat olması için sünnet yapan doktoruna kontrole bir götürebilirsiniz
İ

İlayda B. Ö.

7 Ağustos 2025 17:41
Üç doktora götürdüm üçüde normal dedi ama işte anne yüreğini de başka annelere sormak istedim teşekkür ederim
Ş

Şule G.

7 Ağustos 2025 17:47
Haklısınız bende o dönem çok araştırdım en son doktora sormak için tekrar gittim. Ondan sonra içim rahat etti. Birkaç ay sonra düzelir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir