Sünnet Sonrası Bez Değiştirme
66 görüntüleme
N
Naciye D. Ö. ..
23 Haziran 2025 15:53
Merhaba,
Oğlum 4 aylık sünnet ettirdik. Lokal anestezi oldu. Doktorumuz anlattı ama çok ağladığı için o an odaklanamadım. Gazlı beze iki krem karıştırıp sürmemizi istedi, her bez değiştirmede- çiş,kaka bunu yapmalı mıyız? Kremi günde iki kere mi kullanmalıyız yoksa? Diğer değişimlerde karton bardak mı yapmalıyım?
Oğlum 4 aylık sünnet ettirdik. Lokal anestezi oldu. Doktorumuz anlattı ama çok ağladığı için o an odaklanamadım. Gazlı beze iki krem karıştırıp sürmemizi istedi, her bez değiştirmede- çiş,kaka bunu yapmalı mıyız? Kremi günde iki kere mi kullanmalıyız yoksa? Diğer değişimlerde karton bardak mı yapmalıyım?
B
Buket Ç.
23 Haziran 2025 16:33
Benim bebeğim 3 aylıkken sünnet oldu. Doktoru bize kantaron yağı verdi ve her bez değişiminde bu yağı uygulamamızı istedi. 1 hafta boyunca bardak kullandık ve kantaron yağı dışında bir şey kullanmadık. Süreç sorunsuz şekilde tamamlandı çok şükür. Umarım sizin için de öyle olur. Geçmiş olsun 🥰
N
Naciye D. Ö. ..
24 Haziran 2025 03:19
Çok şükür 🙏 size de çok geçmiş olsun. Bizi en çok zorlayan şey sünnet derisini geriye itin dedi doktor. Hepsinin uygulaması farklı sanırım inşallah üstesinden gelebiliriz.
C
Ceren Ç.
24 Haziran 2025 04:13
Merhaba, benim oglum da 3.5 aylikken olmustu, doktorun verdigi kremi her bez degistirmede gazli beze surup degistirmistim ben bir hafta boyunca:)
G
Gül T.
24 Haziran 2025 17:36
Benim oğlum 3 aylikken oldu kremi sabah akşam sürüyorduk her bez değişiminde yeni karton bardak koyuyorduk, sık sık değiştirin bezini ciş ve kaka deymesin sünnet yerine 3. günde banyo yaptırmıştık sünnet yeri kabuk bağlayacak kesinlikle ona dokunmayin bu süreçte tummy time yaptirmayin, geçmiş olsun