Sünnet Sonrası Bakım 2

80 görüntüleme
G

Gamze ..

10 Ağustos 2025 12:41
Geçenlerde sünnet sonrası bakım başlığı altında bir yazı açmıştım. Ve bir çok anne ile fikir alışverişinde bulunmuştuk. Şimdi ki sorum tekrar sünnet ile ilgili. Sünnet sonrası bebegin oturma banyosunda pipisinde ki kabuklanma ne zmn temizlenmeye başlar ? İki gündür oturma banyo yaptırıyorum sanki o kabuklanma temizlenmicekmiş gibi duruyor.
Ş

Şeyda B.

10 Ağustos 2025 12:58
Gamze hanım geçmiş olsun benim oğlumda yarın sünnet olacak 4buçuk aylık genel tavsiyeleriniz nelerdir
F

Fatma S. ..

10 Ağustos 2025 13:05
10 gün sonra falan tam olarak bitiyor Gamze Hanım
F

Fatma S. ..

10 Ağustos 2025 13:12
Şeyda hanım hametan sarı kutu verdi bize 10 gün her bez açmada sürdük. Bacoderm aldık 1 hafta sabah akşam kullandık. Her bez açmada sarı kantaron yağı damlattım. 2 gün sonra banyo yaptırdık. Kaka bulaşırsa ilk günden itibaren yıkayıp kurulayın dedi bize. Bardak hiç koymadık çünkü 8 aylık ve döndüğü için koymayın dedi. Bez de hiç rahatsız etmediği için öyle durdu hep. İlk gün ağrı kesici verdik. Sonraki günler husursuzluğu olmadığı için vermedik. Banyodan önce 15 dk falan suda oturttuk.
F

Fatma S. ..

10 Ağustos 2025 13:14
Birde gitmeden önce bir krem aldırdı doktor onu sürüp gittik iğnenin acısını az hissetsin diye. Yarısın sürdük gittik. Yarısını da iğne vurulma saatinden 2 saat sonra evde tekrar sürdük ağrısı az olsun biraz uyuştursın diye.
F

Fatma S. ..

10 Ağustos 2025 13:37
Sünnetten 10 gün sonrada dibe biraz bastırıp ucunu çıkartın araya vazelin sürün dedi yapışma falan olmasın diye
G

Gamze ..

10 Ağustos 2025 14:42
Şeyda hanım biz de sünnet olalı 5 gün oldu. Doktorumuz beze vazelin sürdürdü bardak yada sünnet kilodu istemedi. Bir krem bir de fısfıs verdi fısfıs bakteri vs olusmasin diye. Her doktorun uyguladığı tedavi yöntemi farklı ama korkmayın hiç korkulduğu gibi değil. Bizimki 8 aylik olduğu için sürekli dönüyor ve elde tutması zor oluyor sizinkisi daha küçük çabuk toparlar. İlk gün 4 saat arayla ağrı kesici verin. İkinci gün şişlik oluşmaya başlıyor şişmesi çok normal şimdiden geçmiş olsun
Ş

Şeyda B.

10 Ağustos 2025 15:02
İnşallah dediğiniz gibi kolayca geçer dediğiniz gibi her doktorun farklı oluyor bizde yarın gidince öğreneceğiz çok teşekkür ederim tavsiyeler için 🌸
G

Gamze ..

10 Ağustos 2025 19:24
Rica ederim bende buraya sorduğumda diğer annelerden öğrendim. Gelmiş geçmiş olsun miniğinize 🌸❤️🎀

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir