Sünnet Sonrası
177 görüntüleme
S
Seda ..
20 Aralık 2025 18:35
Sünnetten sonra acı ne zman geçer bebeğim sünnet oldu idrar yaptgnda çok ağlıyo bu ne kadar süre devam ediyor bide sünnet sonrası bakım hakkında bilgi verirmisiniz
E
Esma T.
20 Aralık 2025 18:54
4 buçuk aylık bebeğim 1 hafta önce oldu sünnet oldu ilk gün sadece huzursuzdu sonra geçti iklipsli yaptırdık 4 gün sonra klips çıktı bardak koyduk kremi var sabah akşam onu sürüyoruz ve suya sokun demişti doktor ılıktan biraz daha sıcak olsun su diye öyle yaptık bizde sorun yaşamadık hala bardak koyuyorum ve kantaron yağı döküyorum her alt değiştirmede

Hatice C. ..
20 Aralık 2025 19:01
Her ikinize de çok geçmiş olsun Allah kız ve erkek evlatlarımızi bizler için hayırlı kılıp mürvetlerine eristirsin gözaydinligiyla 🥹 bizde 4 aylığız ama erken diye yaza düşünüyorum Allah nasip ederse zor mu ya bi gözüm korkmadı değil okuyunca iki yazıyı da 🫣
K
Kübra Y.
20 Aralık 2025 19:04
3 aylık yaptırdım ilk gün ağladı ertesi gün birşey yoktu karton bardak kestim ağız bölümünü koyfum kremi sürdüm 5 günde geçti gitti
C
Cerennn
20 Aralık 2025 19:24
Biz 6 aylıkken yaptırdık klipsli olanı 3 gün falan oldu ağrısı. Kantoron yağı kullandık. 3.gunden sonra rahatladı

Hatice C. ..
20 Aralık 2025 19:31
Kantaron yağını aktardan mi aldınız eczaneden falan mı
S
Seda ..
@Aysel ilk günden itibaren kantoron yağı kullanmzmı birde günde kaç kez sürdünüz
İ
İ.E.
3 aylikken yaptirdik. Donmeye baslamamisken bakimi daha kolay oluyor, kucukken lokal anestezi yapiliyor ve ne kadar kucukse o kadar hizli iyilesiyor diye. Ilk gun sanciliydi sonra normale donuyor. Yaranin iyilesmesi 1 hafta kadar suruyor ama ilk gun disinda aci hissetmedi. Goruntu olarak tamamen normele donmesi sadece 1 ay sonra oldu. Bakimi icin doktoru antiseptik bir krem verdi. Ben ayrica bezine yapismamasi icin kantaron yagi da kullandim. Karton bardaga gerek yok direkt bezleyebilirsiniz demisti ama icim rahat etmedi bir sure karton bardak da kullandim. Ilk gun icin paranox s fitil verdi bir de agrisi icin. Yaranin ustu sari yara suyuyla kaplanir kokusu yoksa iltihap zannedip korkmayin. Kabuklanma ve dikisler de eger varsa dikis yikadikca dusuyor. Sunnet yapali kac gun oldu bilmiyorum ama hala aci cekiyorsa bir kontrole goturun derim. Bir de kotu koku var mi bakin enfeksiyon olmasin.
S
Seda ..
20 Aralık 2025 19:41
@İ.E. bugün yaptırdık hafif şişlik olması normalmi
İ
İ.E.
20 Aralık 2025 20:09
Bu gece biraz agrisi olabilir o zaman. 1 2 gun gozlemleyin cok sancisi olursa kontrole goturun agri bebekken cok uzun surmez cunku. Sislik cok normal operasyon geciriyor sonuc olarak. Etrafi kendisi bir sure odemli olur zamanla iner.
C
Cerennn
20 Aralık 2025 22:11
Şişlik normal. Kızalıklık normal. Ben bardak kullanmadım. Zaten1 numara büyük bez almanızı söylüyorlar. Klipslı olunca zaten değmiyor. Ben oğlumun poposuna genel olarak zaten kantoron yagı kullanıyorum. Her bez değişiminde kantoronyagı kullandım. Ama bız klipsi cıkardıktan sonra kantoron yağı kullandık klips varken kullanmadık. Sadece agrı zamanlarında4 saatte bir calpol kullanabilirisiniz dediler.

Tuğba D.
20 Aralık 2025 22:20
3 aylıkken yaptırdık. Ilk çişini yaparken çok canı yandı onun dışında iyiydik . Krem sürdük uzerine köpük bardak kesip kullandık bezi öyle kapattık. Doktorumuz her gün resim istedi . 10 gün sonra ise sadece kantaron yağı kullandık çabuk iğlesti . Karton bardak çok yara yaptı sert olduğu icin bu yüzden kesinlikle köpük kullanın. Yapışma sorunumuz devam ediyor her banyoda ileri ittiriyoruz bunada iğleştikten sonra dikkat edin bence . Ağrı kesici de kullandık 2 gün . Ağrısı olursa devam edin dedi dr. Şükür olmadı

Tuğba D.
20 Aralık 2025 22:25
Bende gözümde çok büyütüyordum hiç korktuğum gibi olmadı yapışma dışında hiç sorunumuz olmadı şükür. Zaten gitmeden 30 dk önce uyuşturucu krem sürün üzerine el kadar poşet sarıp öyle gelin dediler iğneyi de çok hissetmedi . Sünnet olurken de süt içti rahat geçti hiç korkmayın bence. Morluk ve şişlik bi süre oluyor geçici bir durum
S
Sıla B.
30 Aralık 2025 06:26
Bizde yeni olduk 3 aylığız ilk gün çişini yaparken ve kremini sürerlen bir iki defa ağladılar sonrasında bir sorun kalmadı karton bardak çok yardımcı oluyor gerçekten
D
Duygu ..
30 Aralık 2025 21:42
Ben 41. Gün yaptırdım sadece lokal anestezi yapılırken ağladı sonra besledim sünnet oldu öyle bir ağlaması olmadı yapışma durumu oldu o zaman ayırırken ağladı biraz da sıkıntısız geçti çok şükür🤲