Sünnet Sonrası

114 görüntüleme
S

Saadet N. M.

28 Haziran 2025 12:00
Bebeğim 5 aylık 2 gün önce sünnet oldu. Dönmek istiyor sürekli yüzüstü olmak istiyor canı acır diye sürekli sırtüstü çeviriyorum. Geceleri de yan yatmak istiyor. Gene sırtüstü çevirmeye çalışıyorum. Sünnet bölgesinde bardak var. Dönmesinde problem olur mu?
Bir de doktorumuz çoğu doktorun yaptırdığı masajı bize yapmanıza gerek yok dedi. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?
G

Güler T. ..

28 Haziran 2025 17:01
Benim oğlumda 5buçuk aylık sünnet oldu yan dönüyordu ama tam yüzüstü dönemiyordu. Yan yatmasına engel olmuyorduk ama dikkt ediyorduk yinede. Bardağı flaster bant ile sabitledim ben. Birde o masajı bizde yapmadık yaralı bölgesine krem sürdük, sık bez değiştir vs. Bir sorun olmadı şükür.
S

Saadet N. M.

28 Haziran 2025 18:43
Yüzüstü döndüğünde canı acıda ağlar diyr düşünüyorum ama ağlamıyor tabi o şekilde durmasına çok müsaade etmiyoruz. Kaç gün buna dikkat etmemiz gerekiyor, bilen var mı?
G

Güler T. ..

28 Haziran 2025 18:51
Yarası iyileşene kadar dikkat ettik biz
P

Perihan Ç.

3 Temmuz 2025 20:22
Canı acıdığında zaten döner bence rahat bırakın 2 gün geçmiş zaten bebeklerde doku iyileşmeyi çok hızlı olur bırakın minik rahat etsin 💕
S

Saadet N. M.

4 Temmuz 2025 12:27
Bıraktık vallahi baktık ağlamıyor çevirmedik sırtüstü ☺️
N

Nazlı ..

11 Temmuz 2025 03:40
Ben karton bardak koymustum hem yaraya temeas etmiyordu hem harekrt ediyo du

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir