Sünnet Şart mı?

120 görüntüleme
G

Gülnur

12 Aralık 2025 18:46
Merhaba bebeğim 4,5 aylık yarın sünnet yaptircaz ama hiç kıyamıyorum, sünnet yaptirmazsak ne gibi sorun olur bu konuda tecrübesi olan var mı?
G

Gdkmc

12 Aralık 2025 18:49
Merhaba erkek bebeklerinde mayasır oluyor diye biliyorum bir de idrar yolu enfeksiyonunu da aza indiriyor sanırım. Hiç korkmayın küçük oldukları için çabuk iyileşiyorlar. Oğlumu 44 günlükken sünnet ettirdim..
G

Gülnur

12 Aralık 2025 18:55
Teşekkür ederim yorumunuz için forumda sünnet yazdığımda çıkan yorumlardan sonra tereddüte düştüm sünneti tekrar ettirmek gerekirse pipi içeri kaçıyormuş gibi yorumlar vardı o yüzden de kafam çok karışık açıkçası bu konuda
G

Gdkmc

12 Aralık 2025 19:09
Bence korkulacak hiçbir şey yok içinizi ferah tutun. Eğer yaptıracaksanız şimdiden geçmiş olsun Allah acil şifalar versin bebişe 🥰
G

Gizem A.

12 Aralık 2025 19:19
Merhaba bizde sali gunu bebegimizi sunnet ettirdik lokal anestezi ile. Anestezinin etkisi gectikten sonra ilk cisini yapinca yaklasik2 3 saat kadar cok agladi. Bende cok korktum dedim ne yaptik biz ama ilaclarini ictikten sonra biraz daha saat gecince aksama dogru keyfi yerine geldi. Ertesi gun bandajini cikardik.kremlerini ve ilaclarini vermeye devam ettik cabuk toparladi.demem o ki ilk 2 3 saat biraz uzuleceksiniz ama sonra normala donuyor. Simdiden cok gecmis olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir