Sünnet Sargısı

58 görüntüleme
E

Ezgi G.

4 Ocak 2026 02:36
merhaba oğlumu dün sünnet ettirdik üzerindeki sargıyı bugün açıp atabilirsiniz dedi doktor ancak penise ucu yapışmış neyle ıslatıp çıkarabilirim sargıyı
S

Sinem Ç.

4 Ocak 2026 03:09
Bizimde öyleydi sargının kenarlarını suyla ıslatıp önce kenarların deriye yapışan kısımların ıayırdım orta kısım kendiliğinden çıkmıştı
G

Gdkmc

4 Ocak 2026 04:32
Batikonla ya da kantaron yağıyla olabilir
Ilgım G.

Ilgım G.

4 Ocak 2026 07:05
Ezgi Hanım sargıyı yumuşatmadan çıkamayın sakın çok hassas, bir de doktor temiz tut demişti ben de 1 hafta kadar her kaka yaptığında yakalayabiliyorsam kaka yaparken hemen altını açıp pipisine bulaştırmadım, hiç mikrop falan kapmadı böylece, bilginiz olsun. Geçmiş olsun
E

Ezgi G.

4 Ocak 2026 07:12
siz nasıl yumuşattınız ılgım hanım
F

Fatma Ş. ..

4 Ocak 2026 07:24
Sade vazelin de hijyenik ve etkilidir yumuşatmada , sargın üzerine hafif elinizle gezdirip nemlendirin çiş yaptığında da kendi yumuşayıp kendini atacaktır.
Ilgım G.

Ilgım G.

4 Ocak 2026 08:10
Bizimkini doktor çıkardı4 gün sonra bir sprey sıkmıştı, ben de oyunlar şaklabanlıklar yapıp kaynattım :) unutmadan şunu söyleyeyim sürdüğünüz her şeyin içeriğine bakın derim, yani doktor vazelin sürebilirsiniz der mesela ama çok marka var ve vaseline markanın içeriği biraz kötü bilginiz olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir