Sünnet Sargısı
58 görüntüleme
E
Ezgi G.
4 Ocak 2026 02:36
merhaba oğlumu dün sünnet ettirdik üzerindeki sargıyı bugün açıp atabilirsiniz dedi doktor ancak penise ucu yapışmış neyle ıslatıp çıkarabilirim sargıyı
S
Sinem Ç.
4 Ocak 2026 03:09
Bizimde öyleydi sargının kenarlarını suyla ıslatıp önce kenarların deriye yapışan kısımların ıayırdım orta kısım kendiliğinden çıkmıştı
G
Gdkmc
4 Ocak 2026 04:32
Batikonla ya da kantaron yağıyla olabilir

Ilgım G.
4 Ocak 2026 07:05
Ezgi Hanım sargıyı yumuşatmadan çıkamayın sakın çok hassas, bir de doktor temiz tut demişti ben de 1 hafta kadar her kaka yaptığında yakalayabiliyorsam kaka yaparken hemen altını açıp pipisine bulaştırmadım, hiç mikrop falan kapmadı böylece, bilginiz olsun. Geçmiş olsun
E
Ezgi G.
4 Ocak 2026 07:12
siz nasıl yumuşattınız ılgım hanım
F
Fatma Ş. ..
4 Ocak 2026 07:24
Sade vazelin de hijyenik ve etkilidir yumuşatmada , sargın üzerine hafif elinizle gezdirip nemlendirin çiş yaptığında da kendi yumuşayıp kendini atacaktır.

Ilgım G.
4 Ocak 2026 08:10
Bizimkini doktor çıkardı4 gün sonra bir sprey sıkmıştı, ben de oyunlar şaklabanlıklar yapıp kaynattım :) unutmadan şunu söyleyeyim sürdüğünüz her şeyin içeriğine bakın derim, yani doktor vazelin sürebilirsiniz der mesela ama çok marka var ve vaseline markanın içeriği biraz kötü bilginiz olsun