Sünnet Revizyonu Bilgisi Olan

133 görüntüleme
H

Helin Ö. B.

14 Mart 2026 22:32
Kızlar bebeğim 3 aylıkken sünnet oldu .bir sürü para verip en iyi sandığımız hastanede oldu . Şuan 9,5 aylık . Sünnetinde estetik açıdan hatalar olmuş ne yazıkki. Yapışıklık, fazla deri, eğrilşk vs genel olarak sıkıntı. Sünneti yapan doktorumuz aylardır ısrarla sıkıntı olmadığınu büyüdükçe geçeceğini söyledi. Fakat başka aile dostu güvendiğimiz bir prof a götürdük ve ameliyat gerektiğini ve düzeltileceğini söyledi . Sağlık açısndan sorun yok ama ilerde estetik açıdan ve cinsel yaşamında çok sorun yaşayacağını söyledi.

Şimd ameliyat olacak ama çok tedirginim. Aynı durumu yaşayan var mı moral e ihtiyacım var :(
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 22:42
Çok geçmiş olsun. Bizde de sünnet ettirirken yapışıklık vardı duzelttiler biraz geç iyileşiyor ama iyileşti şükür. Sünneti yapan doktor iyi dedi. Bebek doktorumuzda gördü iyi olmuş dedi. Yaralar iyileştikten sonra kantaron yağı sürüyorum. Olabiliyor malesef böyle şeyler. Rabbim sakinsin dua edin birşey olmuyor. Erkek bebek olunca insan endişe ediyor sünnet olayında hep. Sağlıkla büyüsün
H

Helin Ö. B.

14 Mart 2026 22:51

Ayşe Şahin

Çok geçmiş olsun. Bizde de sünnet ettirirken yapışıklık vardı duzelttiler biraz geç iyileşiyor ama iyileşti şükür. Sünneti yapan doktor iyi dedi. Bebek doktorumuzda gördü iyi olmuş dedi. Yaralar iyileştikten sonra kantaron yağı sürüyorum. Olabiliyor malesef böyle şeyler. Rabbim sakinsin dua edin birşey olmuyor. Erkek bebek olunca insan endişe ediyor sünnet olayında hep. Sağlıkla büyüsün

Teşekkür ederim. Sizde 2. Bir operasyon mu geçirdiniz ?
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 22:54

Helin Önen Bayancık

Teşekkür ederim. Sizde 2. Bir operasyon mu geçirdiniz ?

Evet estetik bir sorun değildi ama yapışıklık gelişebiliyormuş çok yaygın bir durum. şimdiki doktorunuz güvenilir ise korkmayin. iyileşme süreci uzun oluyor sadece. Çok geçmiş olsun
P

Perihan ..

14 Mart 2026 23:00
Bizimkide 3 aylık olacak yakında sünnet olcak tecrübeli olanlar bilgi paylaşabilirmi nelere dikkat etmek gerek özellikle dru uyarmak gereken bir şey varmi estetik açıdan sorun yaşayanlar olmuş mesela bu durum için dra nasıl bir uyarı yapmak gerek
H

Helin Ö. B.

14 Mart 2026 23:03

Ayşe Şahin

Evet estetik bir sorun değildi ama yapışıklık gelişebiliyormuş çok yaygın bir durum. şimdiki doktorunuz güvenilir ise korkmayin. iyileşme süreci uzun oluyor sadece. Çok geçmiş olsun

Kaç aylıkken oldu acaba 2. Operasyonu? Bir de anestezi vs mi aldı kaç dk sürdü? Ağrısı vs oldu mu pansuman vs yapıldı mı
H

Helin Ö. B.

14 Mart 2026 23:04

Perihan

Bizimkide 3 aylık olacak yakında sünnet olcak tecrübeli olanlar bilgi paylaşabilirmi nelere dikkat etmek gerek özellikle dru uyarmak gereken bir şey varmi estetik açıdan sorun yaşayanlar olmuş mesela bu durum için dra nasıl bir uyarı yapmak gerek

İyi bir doktora gelmenizi temenni edebilirim sadece. Gerçi bizde

İyi diye gittik 6 ay evvel 40 bin lira ücret ile sünnet ettirdik. Sonuç bu oldu. Şans mı diyeyim artık me diyecrğimi bilmiyorum. Bebeğim tekrardan anestezi altında ameliyat edilecek
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 23:14

Perihan

Estetik sorun olmaması için tecrübeli ve işinde iyi bir doktorun olmasi yeterli. Estetik sorun fazla kesim yada fazla deri kalmasından kaynaklanıyor. Ama yapışıklık tamamen farklı. Bebek hızlı kilo alan bir bebek ise yada bakımı iyi yapılmaz ise o bile yapışıklık yapabiliyor. Bizde zaten vardı ilk yapilirken de olmadı tekrar yapıştı. Doktorun dediklerini alın kullanın yeterli. Birde kaka falan bulaşabiliyor malum yara olunca temizlik zor oluyor havalar serin batikon kullandım ben böyle durumlarda. Krem sürerken eldivenle bakim yaptım.
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 23:18

Helin Önen Bayancık

Kaç aylıkken oldu acaba 2. Operasyonu? Bir de anestezi vs mi aldı kaç dk sürdü? Ağrısı vs oldu mu pansuman vs yapıldı mı

9 aylık pipiye iğne yaptılar, 10-15 dk toplam kisa sürdü. Bir kacgun ağrı kesici kullandım. Yapışıklık olunca kaziyoruz o yüzden daha geç iyileşiyor o bölge daha hassas oluyor dedi doktor. 2.3 günde acısı geçti ama haasiyet ve iyileşme 3 haftayada tam iyileşti diye bilirim.
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 23:19

Helin Önen Bayancık

Pansuman için bir yere götürmedik. Kendimiz yaptık bakımını.
Özge A.

Özge A.

14 Mart 2026 23:23

Perihan

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok ilk 2-3 gün zor geçiyor sonra iyi ki yapmısız diyorsınuz ben her gördüğümde cok mutlu oluyorum sebepsiz🤣🤣
H

Helin Ö. B.

14 Mart 2026 23:29

Ayşe Şahin

9 aylık pipiye iğne yaptılar, 10-15 dk toplam kisa sürdü. Bir kacgun ağrı kesici kullandım. Yapışıklık olunca kaziyoruz o yüzden daha geç iyileşiyor o bölge daha hassas oluyor dedi doktor. 2.3 günde acısı geçti ama haasiyet ve iyileşme 3 haftayada tam iyileşti diye bilirim.

Bizimki daha zor belli ki. 9 aylık, tam anestezi alacak 45 dk sürer dedi doktor :(
H

Helin Ö. B.

14 Mart 2026 23:30

Özge Alper

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok ilk 2-3 gün zor geçiyor sonra iyi ki yapmısız diyorsınuz ben her gördüğümde cok mutlu oluyorum sebepsiz🤣🤣

Maalesef keşke dediğiniz gibi olsaydı bizimde . Devlette yaptıran , orda burda bilinmeyen sünnetçilerde yaptıranlar rahtşıkla atlatırken biz iyisi olsun paraya bakmayalım diye pimpirikledik binde bie ihtimal geldi başımıza.
A

Ayşe Ş. ..

14 Mart 2026 23:53

Helin Önen Bayancık

Bizimki daha zor belli ki. 9 aylık, tam anestezi alacak 45 dk sürer dedi doktor :(

Bizde çok az bir yer vardı iyikesirken gördük şişlik falan inince iyileşene kadar kızarık kaldı orası. Rabbim yardımcınız olsun. Zor bir durum ama siz güçlü olacaksınızki bebeğiniz daha çabuk iyileşsin. Korkmayın bu sefer herşey mükemmel olur inşallah. Dua edeceğim sizin için. Çok geçmiş olsun. Herşey Yolunda gider inşallah.
H

Helin Ö. B.

14 Mart 2026 23:55

Ayşe Şahin

Bizde çok az bir yer vardı iyikesirken gördük şişlik falan inince iyileşene kadar kızarık kaldı orası. Rabbim yardımcınız olsun. Zor bir durum ama siz güçlü olacaksınızki bebeğiniz daha çabuk iyileşsin. Korkmayın bu sefer herşey mükemmel olur inşallah. Dua edeceğim sizin için. Çok geçmiş olsun. Herşey Yolunda gider inşallah.

Allah razı olsun çok sağolun. Bizim dikiş yerleri boğum boğum kalmış. Ekstradan yapışıklık var . Nasıl böyle yaptı doktor aklım almıyor
A

Ayşe Ş. ..

15 Mart 2026 00:01
Tecrübesi iyi değildi demekki. iyi yapmadı işini. Şikayet edin cimere falan sağlık bakanlığına her yere yazın. insanın başına herşey geliyor işte. Bizim kiyamadiklarimiza para uğruna neler yapıyorlar. Allah'ın dan bulsun.
H

Helin Ö. B.

15 Mart 2026 00:03

Ayşe Şahin

Tecrübesi iyi değildi demekki. iyi yapmadı işini. Şikayet edin cimere falan sağlık bakanlığına her yere yazın. insanın başına herşey geliyor işte. Bizim kiyamadiklarimiza para uğruna neler yapıyorlar. Allah'ın dan bulsun.

Çok araştırarak gitmiştik çok tecrübeli diye biliyordum. Hastane acıbadem üstelik. Tüm haklarımızı kullanacağız . İyi yapmadığı gibi sefalarca sormamıza rağmen her şey yolunda dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir