Sünnet Öncesi ve Sonrası
67 görüntüleme
T
Tuba ..
Premium Üye
16 Temmuz 2026 11:45
Bebeğim 9 aylık sünnet ettireceğiz. Sünnet öncesinde ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Bebeğim oturup emeklemeye devam edebilir mi? Bu süreci rahat atlatmak için önerileriniz nelerdir? Kaç gün sonra duş aldırılabilir? Ev sıcaklığı 26 derece iyileşme sürecini etkiler mi?
Ö
Özge Ş.
16 Temmuz 2026 11:48
Osman bey 3 yaş öncesine sıcak bakmıyor.

Ezgi B.
Premium Üye
16 Temmuz 2026 11:50
Ben beş aylıkken yaptırdım, ilk birkaç gün zorlanacaksınız geniş bez takıp gerekli kremleri sürerseniz daha rahat atlatır. Acıdıkça da dokunmaya çalışacaktır ona olabildiğince engel olun ki iyileşme süreci hızlansın. Geçmiş olsun
T
Tuba ..
Premium Üye
16 Temmuz 2026 11:52
Ben beş aylıkken yaptırdım, ilk birkaç gün zorlanacaksınız geniş bez takıp gerekli kremleri sürerseniz daha rahat atlatır. Acıdıkça da dokunmaya çalışacaktır ona olabildiğince engel olun ki iyileşme süreci hızlansın. Geçmiş olsun
T
Tuba ..
Premium Üye
16 Temmuz 2026 11:53
Osman bey 3 yaş öncesine sıcak bakmıyor.
Ö
Özge Ş.
16 Temmuz 2026 12:08
Ben böyle bir açıklamasına denk gelmedim. 3 ay öncesine sıcak bakmıyor diye hatırlıyorum. 2-6 yaş arası da önerilmiyor
N
Nazlıcan
Premium Üye
16 Temmuz 2026 12:52
Ben 4,5 aylık yaptırdım, 1 hafta karton bardak ve 1 numara büyük bez kullandık. Doktorumuz 1 gün sonra banyo yaptırmamızı söylemişti ama her doktor farklı öneriyormuş. Karton bardak varken yüzüstü koymamaya çalıştım doktor bir şey olmaz demişti ama ben bardak canını acıtsın istemedim. İlk 2 gün biraz zor geçti sonrası rahattı çok çabuk iyileşti. Şimdiden geçmiş olsun
T
Tuba ..
Premium Üye
16 Temmuz 2026 12:57
Ben 4,5 aylık yaptırdım, 1 hafta karton bardak ve 1 numara büyük bez kullandık. Doktorumuz 1 gün sonra banyo yaptırmamızı söylemişti ama her doktor farklı öneriyormuş. Karton bardak varken yüzüstü koymamaya çalıştım doktor bir şey olmaz demişti ama ben bardak canını acıtsın istemedim. İlk 2 gün biraz zor geçti sonrası rahattı çok çabuk iyileşti. Şimdiden geçmiş olsun
N
Nazlıcan
Premium Üye
16 Temmuz 2026 13:02
Herhangi bir krem veya yağ kullandınız mı? Bir de hava sıcaklığı nasıldı herkes bana havalar çok sıcak yapılmaz diyor ama ben daha da bekletmek istemiyorum.
Yükleniyor...