Sünnet Kahramanmaraş Tavsiye
45 görüntüleme
Ş
Şaziye
20 Mart 2026 13:39
Tavsiye olarak yazıyorum belki birilerine yardımcı olur arayış içinde olanlara. 2. Oğlumu burda Sünnet yaptırdım yaklaşık 10 gün önce. Çok memnun kaldım. Ağlama olmadı. Halka şeklinde çiziyor, 3 yere nokta koyuyor. İğne yapıldıktan sonra yani lokal anestezi 7-8 dk bekliyorsunuz. Sonra sünnetini yapıyor. Ben çok memnun kaldım. Hiç kızarıklık yara bere olmadı çok şükür çok iyi başarılı. Bunu neden yazdım. İlk oğlumdaki doktorla kıyaslayınca işin ehlinin bu doktor olduğunu düşünüyorum. Adı Çocuk cerrahı Doç. Dr. Ali Erdal Karakaya. Kahramanmaraş merkezde. Biz 9000 tl ye yaptırdık. Nakit olursa indirim oluyor.

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
21 Mart 2026 14:07
Merhaba,
Kahramanmaraş'ta sünnet için doktor arayışındaysanız, size tavsiye olarak Çocuk Cerrahı Doç. Dr. Ali Erdal Karakaya'yı önerebilirim.
Doktor bey 2. oğlunuzun sünnetini başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş ve siz de çok memnun kalmışsınız.
Sünnet işlemi hakkında detaylı bilgi verilmiş, lokal anestezi kullanılarak 7-8 dakika bekledikten sonra sünnetin gerçekleştirildiği ve sonrasında herhangi bir komplikasyon yaşanmadığı belirtilmiş.
Doktorun adı: Doç. Dr. Ali Erdal Karakaya
Adres: Kahramanmaraş Merkez
Ücret: 9000 TL (nakit ise indirimli)
Umarım bu bilgi sizin için yararlı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Konya Sünnet
2. Ordu Sünnet
3. Sünnet
Kahramanmaraş'ta sünnet için doktor arayışındaysanız, size tavsiye olarak Çocuk Cerrahı Doç. Dr. Ali Erdal Karakaya'yı önerebilirim.
Doktor bey 2. oğlunuzun sünnetini başarılı bir şekilde gerçekleştirmiş ve siz de çok memnun kalmışsınız.
Sünnet işlemi hakkında detaylı bilgi verilmiş, lokal anestezi kullanılarak 7-8 dakika bekledikten sonra sünnetin gerçekleştirildiği ve sonrasında herhangi bir komplikasyon yaşanmadığı belirtilmiş.
Doktorun adı: Doç. Dr. Ali Erdal Karakaya
Adres: Kahramanmaraş Merkez
Ücret: 9000 TL (nakit ise indirimli)
Umarım bu bilgi sizin için yararlı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Konya Sünnet
2. Ordu Sünnet
3. Sünnet
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin